HOROSKOP ZA 5. OKTOBAR: Rak na poslu upoznaje LJUBAV SVOG ŽIVOTA, dok njima sledi POVEĆANJE PLATE

Dnevni horoskop za 5. oktobar kaže kako Jarac uživa u životu, dok Lava čekaju izazovi

Horoskop
07:39h Autor:
HOROSKOP ZA 5. OKTOBAR: Rak na poslu upoznaje LJUBAV SVOG ŽIVOTA, dok njima sledi POVEĆANJE PLATE
Horoskop za 5 oktobar 2023 godine, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Ne idite glavom kroz zid, biće još prilika za dokazivanje. Budite strpljivi i nenametljivi.

Ljubav: Pozitivne reakcije od osobe za koju ste zainteresovani, i komunikacija koja se fino odvija, mogli bi da budu razlog za radost i zadovoljstvo tokom ovog dana.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Bezmalo sve što se nalazi na vašem poslovnom planu za ovaj radni dan, realno je ostvarivo bez mnogo problema.

Ljubav: Današnje okolnosti na vašem ljubavnom polju nisu baš najpovoljnije za konkretne akcije. Čuvajte se malicioznih komentara i ljubomornih scena.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Više novih profesionalnih mogućnosti mogu vam se ponuditi tokom ovog radnog dana. Dobro proanalizirajte sve argumente.

Ljubav: U sferi ljubavi biće potrebno mnogo strpljenja kako bi smanjili tenzije i osećaj blagog nezadovoljstva.

Zdravlje: Moguće virusne, bakterijske infekcije.

Rak

Posao: Danas vas očekuje manji profesionalni predah, prvenstveno zbog potencijalnih tehničkih prepreka koje vam mogu otežavati realizaciju poslovnih zadataka.

Ljubav: Vrlo interesantna dešavanja u sferi ljubavi danas vam može doneti upoznavanje nove osobe koja dolazi sa nekog puta. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Danas za većinu Lavova nema nepremostivih profesionalnih prepreka, što u prevodu znači da nastavite u svom žestokom tempu ka svojim profesionalnim ciljevima.

Ljubav: Ovaj dan trebalo bi da bude jedan od pozitivnijih dana za sve vaše iskrene namere, i konkretne poteze koje želite da povučete prema osobi koju ste nedavno upoznali.

Zdravlje: U dobroj ste formi.

Devica

Posao: Ovaj četvrtak može biti vrlo produktivan kada su poslovne aktivnosti tipičnih Devica u pitanju, a moguće je i da vas očekuje neki vid usavršavanja, obuke.

Ljubav: Bar po jedno prijatno iznenađenje možete očekivati kako od osobe kojoj ste već pokazali svoje simpatije, opustite se i pustite da sve ide svojim tokom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Dan pred vama obećava pokretanje novih saradnji i projekata. Dobijate informacije koje su vam važne i neophodne da nastavite sa svojim planovima.

Ljubav: Ono što bi moglo tokom ovog dana da zatalasa rutinu jeste izlazak i lep provod sa dobrim društvom.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Škorpija

Posao: Očekuje vas dan kao poručen da uradite više lepih i vrednih stvari na profesionalnom planu posebno kada su poslovni dogovori u pitanju.

Ljubav: Slobodne Škorpije, vama nikako ne bi trebalo da je dosadno. Imate neku komunikaciju i oko vas ima vrlo zanimljivih osoba.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Iako vas možda očekuje dosta obaveza i raznih dogovora, uspećete sve da završite. Moguće su i pohvale od strane nadređenih.

Ljubav: Ukoliko se pokrenete i izađete na neko fino mesto sa prijateljima, možete očekivati pored dobre zabave i druženje sa novim osobama.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Veoma povoljan dan mogu očekivati Jarčevi posebno ako se pojavi mogućnost započinjanja novog poslovnog projekta. Očekujte i preko potrebnu podršku iz bliskog okruženja.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, aspekti nisu najpovoljniji za ostvarivanje neke stabilnije i dugoročnije veze trenutno, jer je osoba koja vas interesuje sušta suprotnost vama.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Najveći deo onog što tipične Vodolije danas zamisle u sferi profesionalnog angažovanja realno je da ostvare, bez većih problema ili zastoja u realizaciji.

Ljubav: Ukoliko ste upoznali novu osobu, trebalo bi da se posvetite toj komunikaciji i razmeni emocija bez ikakve žurbe, opušteno.

Zdravlje: Moguća osetljivost kostiju i zglobova.

Ribe

Posao: Kraj radnog dana trebalo bi da dočekate sa objektivnim razlozima da budete zadovoljniji nego što ste mogli zamisliti, u najpozitivnijem profesionalnom scenariju.

Ljubav: Ljubavni život je u dobroj fazi i vi na tom polju možete samo da uživate.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs