HOROSKOP ZA 3. OKTOBAR: Devica će dobiti ponudu koja se ne odbija, a NJIH ČEKA VELIKI NOVČANI DOBITAK

Dnevni horoskop za 3. oktobar kaže kako će Vaga dobiti novu poslovnu ponudu, a Lav mora da poradi na ljubavnim odnosima

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 3. OKTOBAR: Devica će dobiti ponudu koja se ne odbija, a NJIH ČEKA VELIKI NOVČANI DOBITAK
Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Odličan radni dan je pred vama da bez većih prepreka i u dobrom pozitivnom poslovnom okruženju završite sve ono što ste zacrtali.

Ljubav: Unesite više optimizma i pozitive u svakodnevicu i sve će ići neočekivano dobro kada je ljubavna komunikacija u pitanju.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Bik

Posao: Očekuje vas dobra komunikacija sa saradnicima, a brojne poslovne aktivnosti teći će svojim ustaljenim tokovima.

Ljubav: Neke situacije gomilaju negativnu energiju kod vas, potrebna je pojačana samokontrola.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Blizanci

Posao: Još jedan vrlo dobar radni dan u najavi je pred Blizancima. Na dobrom ste putu, samo nastavite u svom stabilnom ritmu ka zacrtanom cilju.

Ljubav: Niste još uvek spremni da sa partnerom popričate otvoreno o situacijama koje vas muče i pritiskaju i to može dovesti do nesporazuma i sumnji.

Zdravlje: Pad imuniteta, pričuvajte se neke ozbiljnije prehlade.

Rak

Posao: Većina Rakova imaće danas na profesionalnom planu povoljne uslove za postizanje novog poslovnog dogovora. Samo napred.

Ljubav: Menjajte sebe nabolje, bavite se svojom vezom, porodicom, prijateljima i uživajte.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Lav

Posao: Važne informacije koje ste čekali sada vam dolaze i mogu vam pomoći da razrešite neka pitanja koja su vas mučila i napravite poslovni preokret. Moguća je i iznenadna nova poslovna ponuda.

Ljubav: Potrudite se da radite na svom odnosu i ubacite neke nove momente i ulepšate postojeću priču, sada je pravi trenutak za to.

Zdravlje: Odlično.

Devica

Posao: Iako bi mogle da vas sačekaju neke dodatne aktivnosti na poslovnom planu, noviteti, razloga za zabrinutost ne bi trebalo da bude. Uspeće da se izborite sa svim izazovima.

Ljubav: Ako je odnos pretrpeo neke turbulencije u prethodnom periodu, sada mnogo lakše možete srediti situaciju zajednički.

Zdravlje: Vodite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani.

Vaga

Posao: Nove poslovne ponude vam se mogu otvoriti tamo gde najmanje očekujete, pa morate biti skoncentrisani i spremni za akciju u svakom trenutku.

Ljubav: Težak dan je za partnerske odnose, jer druga strana nema razumevanja za vaše probleme što daje međusobnu neusklađenost.

Zdravlje: Odlično.

Škorpija

Posao: Vrlo dobar radni dan nalazi se pred Škorpijama, a neko bi mogao danas i da vam ponudi dobar poslovni predlog ili dogovor i na taj način vas pogura u pravom smeru.

Ljubav: Zajednički trenuci treba da su vam na prvom mestu, jer sada toliko toga pozitivnog možete jedno drugom pružiti na veliko zadovoljstvo.

Zdravlje: I dalje vam pluća mogu biti vrlo osetljiva.

Strelac

Posao: Vrlo dobar radni danje pred Strelčevima, a moguće je da vam pristignu zaslužene pohvale za prethodno uložen trud.

Ljubav: Na ljubavnom planu po svoj prilici trebalo bi maksimalno da se posvetite voljenoj osobi i uživate u finim zajedničkim momentima.

Zdravlje: Pričuvajte se ozbiljnije prehlade.

Jarac

Posao: Još jedan odličan radni dan je pred Jarčevima, sigurni ste u sebe, sve je na vašoj strani i to maksimalno treba da iskoristite pokažete svoje kvalitete.

Ljubav: Potrudite se da organizujete neko okupljanje sa prijateljima ili rođacima. Uživajte.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: I danas vam mogu samo iskakati nove i nove obaveze, pa bi bilo dobro da radite u kontinuitetu i bez preskakanja. Samo se malo bolje organizujte i neće biti problema.

Ljubav: Nemojte biti neobavezni u komunikaciji sa osobom do koje vam je stalo, bolje precizirajte svaku situaciju do najsitnijih detalja, jer niko ne može da vam čita misli.

Zdravlje: Moguća osetljivost želuca, smanjite nervozu.

Ribe

Posao: Možete očekivati nečiju podršku ili pomoć oko otpočinjanja novog projekta ili neke potpuno nove saradnje.

Ljubav: Treba da budete darežljivi prema partneru, vratiće vam se višestruko.

Zdravlje: Prokontrolišite krvni pritisak.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs