HOROSKOP ZA 12. SEPTEMBAR: Devica na ivici živaca, a Lav svaku ljubavnu vezu uništi, dok oni MAKSIMALNO UŽIVAJU

Dnevni horoskop za 12. septembar kaže kako Vaga treba da se posveti sebi, dok Ribe sve rade kako bi sabotirale protivnika

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 12. SEPTEMBAR: Devica na ivici živaca, a Lav svaku ljubavnu vezu uništi, dok oni MAKSIMALNO UŽIVAJU
Horoskop za 12 septembar 2023 godine, Foto: Shuterstock

Ovan

Posao: Određene promene na polju organizacije i komunikacije sa najbližim saradnicima, zahtevaće od većine Ovnova da pokažu izvesnu dozu strpljenja i fleksibilnosti.

Ljubav: Izvesnu dozu strpljenja trebalo bi danas da pokažete i na polju ljubavnih relacija, i tako pokušate da izbegnete sitne čarke i prepucavanja zbog sitnica.

Zdravlje: Budite fizički aktivni.

Bik

Posao: Bikovi bi ovog utorka mogli da upadnu u verbalni konflikt sa nekim od saradnika. Uspećete da ispeglate situaciju na kraju.

Ljubav: Za očekivati je da vam i sticaj pratećih okolnosti bude na pristojnom nivou kompatibilnosti sa ličnim željama i nadanjima.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Realna je verovatnoća da nekoliko lepih poslovnih ideja bude prihvaćeno na zadovoljavajući način tamo gde treba i od koga treba.

Ljubav: Potrudite se da vas ne povuku nerealne ambicije, odnosno da ne obećate drugoj strani više nego što realno možete da priuštite.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Rakovi, ne očekuju vas neki veći izazovi danas na poslovnom planu. Sve ide svojim tokom, završavate jednu po jednu obavezu i to je super.

Ljubav: Prepreka međutim može biti u vašim ljubavnim relacijama, jer možete biti netolerantni i krajnje nestrpljivi pa eto i povoda za ljubavne nesporazume.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Lav

Posao: Bilo bi mudro da vaše poslovne planove i ideje postupno realizujete, korak po korak. Ne brzajte, jer ne može baš sve i odmah kao što želite.

Ljubav: Nezadovoljni ste, a ni sami ne znate šta je to što vam smeta u vašim ljubavnim relacijama. Kada saznate, lakše će vam biti da o tome i porazgovarate.

Zdravlje: Moguća je glavobolja, kao posledica stresa.

Devica

Posao: Pokušajte da budete strpljiviji i da imate više razumevanja za druge, pogotovo ako su po stažu i godinama ispod vas.

Ljubav: Za neke od vaših konkretnih postupaka, biće potrebno dodatno objašnjenje dragoj osobi. Obratite pažnju na sopstveno ponašanje.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Vaga

Posao: Bez žurbe proverite sve detalje, i realno procenite svoje mogućnosti, kako biste izbegli da se zatrpate obavezama i zbog toga istrpite kritike.

Ljubav: Potrebna vam je određena doza fleksibilnosti kada su ljubavne relacije u pitanju. Optužbama i sumnjičavošću nećete mnogo postići.

Zdravlje: Obratite pažnju na kardiovaskularni sistem, kontrolišite krvni pritisak.

Škorpija

Posao: Nemojte zaboraviti na nezavršene poslovne obaveze, pre nego što krenete u realizaciju novih poslovnih projekata. Budite strpljivi i ne potrudite se da ne rasipate suviše radnu energiju.

Ljubav: Ostanite iskreni i otvoreni za najdublja osećanja, ali ne bi bilo loše da pokažete i malo taktičnosti.

Zdravlje: Zdravo se hranite.

Strelac

Posao: Vrlo su dobre predispozicije da Strelčevi sa izraženom dozom samopouzdanja preuzmu inicijativu za pokretanje realizacije novih profesionalnih ideja. Povoljne su okolnosti i za neku obuku, usavršavanje.

Ljubav: Nije pogodan period za flertovanje na više strana, odredite prioritete, kako ne biste sebe doveli u komplikovanu situaciju.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Jarac

Posao: Povoljne su okolnosti da se pozabavite učvršćivanjem postojeće pozicije, i eventualno predstavljanje nekih novih ideja od kojih biste prvenstveno vi mogli da imate određene benefite.

Ljubav: Potrebna vam je određena doza fleksibilnosti kada su ljubavne relacije u pitanju, niste u najboljem izdanju danas.

Zdravlje: Opterećenost kompletnog skeleta.

Vodolija

Posao: Većina Vodolija tokom ovog radnog dana može biti veoma razdražljiva, i osetljiva na primedbe poslovnih saradnika koje nisu u osnovi dobronamerne. Pričuvajte se, konkurencija je u pitanju.

Ljubav: Ni tokom ovog dana nećete biti na istim talasnim dužinama sa voljenom osobom.

Zdravlje: Posebnu pažnju obratite na pojačan stres, napetost.

Ribe

Posao: I danas fokus neka vam bude na obavezama, uz dobru organizaciju sve ćete postići. Brojni predstavnici mogu da očekuju i finansijske prilive izvan očekivanog.

Ljubav: Na ljubavnom planu ne cvetaju ruže, a vi svojom sumnjama dodatno sve pogoršavate.

Zdravlje: Potrebna vam je fizička aktivnost, da se oslobodite napetosti i stresa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs