HOROSKOP ZA 10. SEPTEMBAR: Blizance muči neuvraćena ljubav, Rakovi ostvaruju SVE ŠTO HOĆE, a njih će 1 osoba OČARATI

Pročitajte šta nam zvezde savetuju za dana vezano za posao, ljubav i zdravlje.

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 10. SEPTEMBAR: Blizance muči neuvraćena ljubav, Rakovi ostvaruju SVE ŠTO HOĆE, a njih će 1 osoba OČARATI
Horoskop za 10 septembar 2023 godine, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Većina Ovnova danas može biti veoma nervozna, i nimalo raspoložena za bilo kakve priče i rasprave.

Ljubav: Bilo bi lepo da što manje napetosti i nervoze prenesete u druge životne sfere, naročito na ljubavnu sferu, je ćete samo pojačati tenzije.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Bik

Posao: Moguće je da vas na samom startu na poslu očekuju nesporazumi i verbalni konflikti sa nekim saradnicima. Bićete u velikoj dilemi šta uraditi i kako se postaviti, ali ne brinite rešićete to.

Ljubav: Ljubavno polje danas bi trebalo da bude pod vašom kontrolom, što je lep nagoveštaj da se opustite i uživate sa dragom osobom.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Prvi radni u sedmici, trebalo bi da iskoristite i završite sve ono što vam je zaostalo iz prethodnog perioda, kako biste pokrenuli novi, povoljniji profesionalni ciklus.

Ljubav: Obratite pažnju neprijatne komentare zbog neuzvraćenih osećanja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Par, Sreća, Uspeh, ljubav
foto: Shutterstock

Rak

Posao: Potencijalno vrlo dobra radna sedmica je pred većinom tipičnih predstavnika znaka Raka. Imate dobru osnovu da tokom ovog perioda sprovedete svoje zamisli u delo, i sve važne poluge poslovnog sistema držite pod kontrolom.

Ljubav: Pokušajte da ne pojačavate tenzije koje su prisutne u vašem odnosu, to je ono što vam je sada najmanje potrebno.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Lav

Posao: Kod većine tipičnih Lavova postojaće velika tenzija, jer možete biti u zaostatku sa nekim obavezama, a vremena nemate na pretek.

Ljubav: Što se tiče dešavanja u sferi ljubavi, tu je situacija nešto povoljnija, posebno za sve slobodne Lavove, koje očekuje bar jedno interesantno novo poznanstvo.

Zdravlje: Napetost, nervoza.

Devica

Posao: Okolnosti vam neće ići na ruku, jer će konstantno iskakati problemi, bilo da su vezani za međuljudske odnose, organizaciju ili planiranje.

Ljubav: Možete biti u velikom iskušenju da upoznate nekog ko će vas opčiniti na prvi pogled, dobro razmislite možete li na dva koloseka.

Zdravlje: Vrlo dobro.

dejt
foto: Shutterstock

Vaga

Posao: Pred vama je jedna dosta zahtevna radna sedmica, posebno na polju komunikacije. Budite posebno strpljivi u ophođenju sa nadređenima.

Ljubav: Ukoliko želite da poboljšate kvalitet postojećeg partnerskog odnosa, nije vreme da priču pokrenete u onom pravcu koji vam odgovara.

Zdravlje: Moguće su kardiovaskularne tegobe.

Škorpija

Posao: Suštinski ne bi trebalo da imate izraženijih problema na samom startu ove sedmice, samo nemojte sami sebi natovariti dodatne obaveze, štedite energiju.

Ljubav: Slobodne Škorpije, opustite se i prihvatite prilike koje vam se nude.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Strelac

Posao: Ova radna sedmica većini Strelčeva može doneti poboljšanje komunikacije sa poslovnim saradnicima i konkretno pokretanje novih poslovnih saradnji, projekata.

Ljubav: Potrebno je da oboje spustite loptu po nekim pitanjima po kojima se inače ne slažete.

Zdravlje: Izbacujte stres kroz fizičku aktivnost.

Vežba, Istezanje, Devojka, Trening
foto: Shutterstock

Jarac

Posao: Ovaj dan nije najpovoljniji da se previše angažujete, pre svega na polju komunikacije i organizacije. Strpljenjem i taktičnošću, ublažite potencijalne nesporazume.

Ljubav: Ono malo vremena što vam preostane za ljubav, valjalo bi da usmerite ka dragoj osobi i pokušate izgladiti eventualne nesporazume u komunikaciji.

Zdravlje: Osetljivost kičmenog stuba.

Vodolija

Posao: Vodolije, budite na oprezu. Nemojte pokretati sami neke nove poslove, trebaće vam pomoć i zaštita, jer ima dosta onih koji vam ne misle dobro.

Ljubav: Nemojte negativno raspoloženje zbog posla prenositi na ljubavnu sferu, samo ćete zakomplikovati stvari.

Zdravlje: Stres, napetost.

Ribe

Posao: Pred Ribama je jedna dinamična ali uspešna radna sedmica. Očekuje vas gomila poziva i dogovora, fokusirajte se na ono što radite i neće biti problema.

Ljubav: Slobodne Ribe, možete se ponovo spojiti sa starom simpatijom i baš će vam prijati iz dana u dan ta fina razmena energije i emocija.

Zdravlje: Više se krećite.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs