HOROSKOP ZA 4. SEPTEMBAR: Pred Strelcem VAŽNI IZAZOVI, Bik ima LJUBAVNE PROBLEME, njih prati sreća i sve im ide od ruke

Horoskop za 4. septembar 2023. godine mnoge znake upozorava da budu oprezni kada su u pitanju novi poslovni potezi.

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 4. SEPTEMBAR: Pred Strelcem VAŽNI IZAZOVI, Bik ima LJUBAVNE PROBLEME, njih prati sreća i sve im ide od ruke
Horoskop za 4. septembar 2023. godine, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Nešto više pažnje valja posvetiti komunikaciji i verbalnim nesporazumima sa nadređenim osobama tokom ovog ponedeljka.

Ljubav: Mogli biste biti svađalački raspoloženi i prema dragoj osobi, pa bi najbolje bilo da komunikaciju svedete na osnovnu.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Bik

Posao: Bikovima ova radna sedmica kreće malo usporenije nego inače, zbog grešaka i propusta saradnika, ali i mogućih vaših.

Ljubav: Što se tiče potencijalnih dešavanja u sferi ljubavi, tu su već moguće neke ozbiljnije prepreke, pre svega zbog činjenice da niste na istoj talasnoj dužini sa dragom osobom.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Blizanci

Posao: Stabilan početak radne sedmice je pred tipičnim Blizancima, da bez problema završe sve zacrtane obaveze. Nemojte se zaletati i olako prihvatati nove obaveze, polako.

Ljubav: Vreme je da se ozbiljnije pozabavite pitanjima koja se tiču budućnosti vašeg ljubavnog života, posebno kada su nove simpatije u pitanju.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Posao, žena, Devojka, Proleće
foto: Shutterstock

Rak

Posao: Situacija na poslovnom planu kod pripadnika znaka Raka nastavlja se u istom, možda za nijansu jačem tempu. Možete biti pomalo nestrpljivi da preuzmete lidersku ulogu, savet bi bio - ne žurite

Ljubav: Slobodni Rakovi, postoji mogućnost iznenadnog kontakta preko društvenih mreža, ili pak susreta sa osobom iz poslovnog segmenta.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Lav

Posao: Ova sedmica za pripadnike znaka Lava bi trebalo da bude period dobre radne energije. Ključni prioriteti moraju da se ispoštuju pa tu budite maksimalno oprezni.

Ljubav: Ovaj dan može vam doneti distancu zbog nepoštovanja potrebe druge strane za vaše potreba i ciljeve.

Zdravlje: Odlično.

Devica

Posao: Stabilna sveukupna poslovna situacija, daje danas dobru osnovu da tipične Device budu uspešne, i zadovoljne ostvarenim rezultatima, posebno na polju komunikacije i realizacije već dogovorenih planova.

Ljubav: Slobodne Device, emocije i želje vas mogu preplaviti, bez obzira da li je u pitanju nova osoba ili neko od bivših partnera, simpatija, poznanika. Mogući su nagli počeci burnih i strasnih odnosa.

Zdravlje: Odlično.

Žena, Sreća, Ljubav, Leto
foto: Shutterstock

Vaga

Posao: Dinamična i prilično uspešna radna sedmica je pred tipičnim Vagama. Dogovori, aktivnosti, susreti sve je u opciji.

Ljubav: Pokušajte da eventualne dileme i propuste raščistite prvo sa samim sobom, pre nego što pokrenete ozbiljniji razgovor sa voljenom osobom.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Škorpija

Posao: Na samom startu ove radne sedmice Škorpije bi mogle biti vrlo nervozne i nepristupačne za komunikaciju.

Ljubav: Pokušajte da izbalansirate obaveze kako biste uspeli da izbegnete nervozu druge strane, koja je sada jako prisutna.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Dosta izazovna radna sedmica je pred Strelčevima. Posebnu pažnju obratite na potpisivanje papira koji imaju veliku težinu i koji su vezani za novčane transakcije.

Ljubav: Povoljne vesti ili bar jedno prijatno iznenađenje možete očekivati od osobe koja vam već duže vreme privlači pažnju. Budite spremni na odgovor.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Djet, Momak i devojka, Ljubav
foto: Shuterstock

Jarac

Posao: Može biti manjih problema i kočenja zbog nedostatka razumevanja nadređenih osoba, ali ništa bitno što bi moglo da spreči realizaciju zacrtanih ciljeva.

Ljubav: Zauzeti Jarčevi imaće haos u planovima kada su društvene aktivnosti u pitanju što podrazumeva i partnera i prijatelje, porodicu jer će svuda kasniti ili će se susreti odlagati.

Zdravlje: Čuvajte se infekcija.

Vodolija

Posao: Ova sedmica donosi dosta problematičnu situaciju Vodolijama na poslovnom planu. Povremeno ćete biti nervozni i svi će vam smetati naročito autoriteti i nadređeni.

Ljubav: Više zanimljivih predloga može vam danas pristizati od drage osobe. Bar jedan bi mogao da vas zaintrigira i privuče.

Zdravlje: Odlično.

Ribe

Posao: Mnogo toga sa strane će danas da utiče na vas i donositi vam smetnje u komunikaciji sa saradnicima i nadređenima.

Ljubav: Slobodne Ribe mogu da stupe u kontakt sa osobom koju dugo poznaju i gde postoje neke varnice.

Zdravlje: Moguće probavne smetnje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs