HOROSKOP ZA 23. AVGUST: Lav pokušava da bude pametniji od svih, Rak skuplja snagu da ne PLANE, a njih čeka TOTALNI HAOS

23. avgust je dan koji će doneti mnogo netrpeljivosti među kolegama na poslu, zato budite pažljivi

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 23. AVGUST: Lav pokušava da bude pametniji od svih, Rak skuplja snagu da ne PLANE, a njih čeka TOTALNI HAOS
Horoskop za 23 avgust 2023 godine, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: I danas ćete se uglavnom vrteti oko zaostalih obaveza, papirologije, formalnosti, a to baš i ne volite. Nemojte impulsivno odreagovati prema nekom od saradnika.

Ljubav: Od vas se očekuje da budete pokretač neke ljubavne akcije, začinjene velikom količinom strasti.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.

Bik

Posao: Mogu vam se otvoriti nove šanse za saradnju sa inostranstvom, što svakako treba iskoristiti.

Ljubav: U dogovoru sa vašom dragom osobom možete otići na neko lepo putovanje. Odlična je priliku ada se na taj način dodatno povežete.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Očekuje vas dosta posla, a i nadređeni mogu biti dosta zahtevni. Bilo bi dobro da zatražite na vreme pomoć od osoba od poverenja, biće manje stresno po vas.

Ljubav: Ma koliko se trudili da ne zapostavite drugu stranu, ipak nećete baš uspeti u toj nameri, i zbog toga vas mogu očekivati manje kritike.

Zdravlje: Respiratorne tegobe.

Rak

Posao: Prilagodite se trenutnim okolnostima, to je najbolje rešenje, jer ćete sačuvati svoje živce pre svega. Na neke stvari ne možemo da utičemo ma koliko se trudili.

Ljubav: Novo intrigantno poznanstvo je na pomolu. Iako vas ova osoba veoma privlači, nema razloga da se ustežete i povlačite, naprotiv, dopustite da vam se približi.

Zdravlje: Moguć respiratorne tegobe, alergijske reakcije.

Lav

Posao: Još jedan povoljan dan je pred Lavovima da se pokažu u prvom planu i nametnu se kao lideri. Dosta dobrih dogovora očekuje vas u najavi.

Ljubav: Dobro raspoloženje i zadovoljstvo postignutim u sferi posla svakako će se preneti i na vašu emotivnu stranu. Priuštite dragoj posobi neko prijatno iznenađenje.

Zdravlje: Odlično.

Devica

Posao: Iako vas očekuje gomila obaveza, sastanaka, dogovora, informacija, bićete više nego spremni da sve to iznesete bez većih problema.

Ljubav: Aktuelna su druženja, izlasci, širenje kruga prijatelja. Vaš društveni život je vrlo aktivan i vama sve to odgovara.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Vage, možete očekivati važne poslovne dogovore i nove kontakte, uključujući i kontakte sa inostranstvom, pa se očekuje da budete na visini zadatka.

Ljubav: Zauzete Vage treba da se potrude da izglade sve nesporazume i nesuglasice, i porade na poboljšanju i jačanju odnosa. Od ljubomorisanja neće biti ama baš nikakve vajde.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Škorpija

Posao: Nastavlja se period povoljnih okolnosti na poslovnom planu kod većine tipičnih Škorpija. Energije i motivacije za bilo koju vrstu poslovnih poduhvata neće vam nedostajati.

Ljubav: Povoljan je period za sve vrste ljubavnih akcija baziranih na strasti, pa nema šta mnogo da se oko toga razmišljate tu ste neprevaziđeni.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Iskoristite prilike koje vam se budu nudile, budite ozbiljni, posvećeni i nadasve pozitivni i sami znate da se ovakve situacije ne dešavaju često.

Ljubav: Imaćete možda potrebu da budete malo sami sa sobom, pa nije loše da se malo pozabavite preispitivanjem šta i kako.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Jarac

Posao: Budite odgovorni i profesionalni kao što i jeste, i uspećete sve prepreke da prevaziđete, naročito one koje vam bude nameštala konkurencija.

Ljubav: Trebalo bi da vam zajednički trenuci prolete bezbrižno i opušteno, potrudite se da to potraje još dugo.

Zdravlje: Izbacujte stres kroz fizičku aktivnost.

Vodolija

Posao: Jedan od turbulentnijih dana je pred vama, gde se mogu nameštati i povoljne i one manje povoljne profesionalne okolnosti. Budite strpljivi pre svega i pustite da stvari idu svojim tokom.

Ljubav: Ovaj dan donosi veoma lepe i pozitivne fine vibracije u kojima bi većina vas trebalo da maksimalno uživa.

Zdravlje: Odlično.

Ribe

Posao: Određene okolnosti danas bi Ribama mogle da idu na ruku da ih prilagode sebi i sopstvenom načinu delovanja, posebno kada su komunikacija i neka nerešena posla u pitanju.

Ljubav: Ukoliko ste željni promena na emotivnom planu, možda bi i tu mogli da pokrenete neku ozbiljniju inicijativu i saopštite osobi do koje vam je stalo kako stvari stoje.

Zdravlje: Moguće variranje krvnog pritiska.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs