HOROSKOP ZA 20. AVGUST: Rak se posvećuje porodici, Lav gleda samo sebe, a oni doživljavaju PROCVAT

Uspeh i sreća čeka čak tri horoskopska znaka ovog 20. avgusta

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 20. AVGUST: Rak se posvećuje porodici, Lav gleda samo sebe, a oni doživljavaju PROCVAT
Horoskop za 20. avgust 2023. godine, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Ovaj dan bi trebalo da posvetite isključivo odmoru i uživanju, bez ikakvih poslova i obaveza po mogućstvu.

Ljubav: Posvetite se dragoj osobi, poklonite joj neki fini znak pažnje, i uživajte u dobroj i opuštenoj atmosferi.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Tipični predstavnici Bikova će zaobići veće obaveze ovog drugog dana vikenda i posvetiti se odmoru i opuštanju. Nemojte preterano da se ulenjite.

Ljubav: Bavite se lepim stvarima i suštinom svoje veze, obradujte jedno drugo nekim finim znakom pažnje. Umete vi da ugađate.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Dosta promenljivog raspoloženja dočekujete kraj vikenda. Prijalo bi vam društvo prijatelja i razgovor.

Ljubav: Drugi dan vikenda nije baš najpovoljniji da mnogo pričate i detaljišete o propustima i sitnicama. Budite malo pozitivniji.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe, prehlada.

Rak

Posao: Rakovi i će i danas imati štošta toga da obave, ali neće biti pod pritiskom kao prethodnih dana. Ostavite dovoljno vremena i za sebe.

Ljubav: Mogli biste zajedničke trenutke provesti u poseti prijateljima i druženju.

Zdravlje: Odlično.

Lav

Posao: Mnogi Lavovi bi ovaj drugi dan vikenda mogli da posvete druženju sa prijateljima, organizujte zato neko fino okupljanje, odite na izlet, družite se i uživajte.

Ljubav: Odličan dan je pred vama za nova poznanstva, sve ide ka tome da se prijatno osećate i budete zadovoljni u finom društvu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Device bi uveliko trebalo da su obavile detaljne pripreme za početak sledeće radne sedmice bez problema.

Ljubav: Povoljan dan je pred svim predstavnicima ovog znaka koji imaju jasnu situaciju u sferi ljubavnih odnosa, ostali bi trebali da se uozbilje i krenu u akciju. Družite se, izlazite.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: I drugog dana vikenda nema potpunog odmora za većinu osoba rođenih u znaku Vage. Ipak uspećete da izbalansirate između obaveza i opuštanja i uživanja u odmoru.

Ljubav: Susret sa osobom iz prošlosti vašeg ljubavnog života može doneti dosta nemira i brzopletih reakcija. Budite opušteni i ne razmišljajte pet koraka unapred.

Zdravlje: Odlično.

Škorpija

Posao: Povoljan dan je za sve vrste komunikacija pa bi ga valjalo iskoristiti maksimalno. Može vas kontaktirati i neko iz prošlosti sa kime ste lepo sarađivali.

Ljubav: Uglavnom susreti i neformalne priče sa osobama koje su već dobro poznate očekuju vas tokom ovog dana.

Zdravlje: Potreban vam je odmor.

Strelac

Posao: Najtipičniji predstavnici Strelčeva trebalo bi da daju sebi malo oduška, i pre svega se pozabave svojim omiljenim sportskim aktivnostima.

Ljubav: Na ljubavnom planu postoji dobra energija sa obe strane koja nosi veoma lepe mogućnosti u najavi. Uživajte.

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Za većinu Jarčeva radna sedmica je praktično već počela. Ipak, nemojte preterivati, ostavite koji trenutak i za odmor.

Ljubav: Možda dobijete poziv za druženje od osobe sa kojom inače poslovno sarađujete. Ponekad nije loše spojiti lepo i korisno.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Radnih obaveza trebalo bi da ima na pretek i tokom ovog dana, ali bi one pre svega trebale da vas podstaknu da budete malo kreativniji i opušteniji..

Ljubav: Ukoliko imate adekvatno razumevanje i podršku od voljene osobe mnogo će vam značiti, pa bar nekim sitnim znacima pažnje uzvratite.

Zdravlje: Odlično.

Ribe

Posao: Ako ste danas planirali da negde sa društvom i prijateljima odete na izlet i druženje,, imate sasvim povoljne okolnosti da to i uradite. Uživajte i opustite se pre svega.

Ljubav: Evo jednog dana u kome možete očekivati nekoliko potencijalno lepih satisfakcija i povratnih reakcija od osobe koja vam se dopada.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost, po mogućstvu na otvorenom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs