astro prognoza

HOROSKOP ZA 14. AVGUST: Ovna čeka dan pun STRASTI, Lav želi PROMENE, a oni se susreću sa velikom nervozom i STRESOM

Dnevni horoskop za 14. avgust 2023. godine jednom znaku donosi baš lepe vesti, a nekoliko njih upozorava ne veću količinu stresa koja ih čeka prvog radnog dana u sedmici.

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 14. AVGUST: Ovna čeka dan pun STRASTI, Lav želi PROMENE, a oni se susreću sa velikom nervozom i STRESOM
Dnevni horoskop za 14 avgust 2023 godine, Foto: Profimedia

Ovan

Posao: Mogući su problemi sa papirima, ili sa nekim dogovorima, što će zahtevati od vas posebnu pažnju i angažovanje.

Ljubav: Odličan dan, nabijen strašću je pred vama kada su ljubavne aktivnosti u pitanju. Iskoristite ga na pravi način i uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Iako će možda danas sve ići nekim sporijim ritmom nego što želite, nema razloga da budete zabrinuti, sve ćete stići da završite.

Ljubav: Ukoliko vas muče određene dileme i sumnje imate povoljnu priliku da ih zajednički razrešite. Budite uporni.

Zdravlje: Moguća glavobolja, nesanica.

Žena, Depresija, nesanica, Razmišljanje, Tuga
foto: Shutterstock

Blizanci

Posao: Sve ono što se vezuje za stvari koje su vam važne, a što se dosta dugo razvlači, trenutno je u nekoj fazi pred završetak. Budite samo strpljivi.

Ljubav: Dajte jedno drugom malo više slobode, nemojte se hvatati za neke nebitne detalje, samo ćete izazivati obostranu bespotrebnu nervozu.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Rak

Posao: Od samog starta ove radne, treba da se pozabavite završavanjem svega što je zaostalo, budite oprezni sa rokovima završetaka ugovorenih poslova.

Ljubav: Oni koji su u emotivnim vezama i brakovima mogu imati različite poglede na neka suštinska pitanja u aktuelnom partnerskom odnosu. Bavite se eventualnim problemima zajednički.

Zdravlje: Pad energije.

Lav

Posao: Iako vas može pratiti osećaj iščekivanja nekih promena, koje nikako da se dese, sa druge strane pratiće vas sasvim korektan odnos i saradnja kako sa poslovnim saradnicima tako i nadređenima.

Ljubav: Aktuelna bi mogla biti nova poznanstva ili kontakti sa osobama koja su vezana za putovanja, inostranstvo, moguće i preko društvenih mreža.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Po principu kreni - stani, mogao bi da protekne ovaj radni dan kod većine Devica. Potrebna će vam biti sva raspoloživa energija da se uspešno suočite sa potencijalnim izazovima.

Ljubav: Treba voditi računa o sitnicama i detaljima, ali danas vas više sitnica u ponašanju drage osobe može nervirati. Pokušajte da bar neku ignorišete.

Zdravlje: Psihofizički umor.

rad od kuće, devojka, kompjuter, posao
foto: Shutterstock

Vaga

Posao: Vrlo dobar radni dan mogu očekivati Vage, naročito ako su spremne da hrabro preuzmu inicijativu za nove poslovne projekte.

Ljubav: Dobar i pozitivan oreol ljubavne energije pratiće vas tokom ovog dana, pa je realno očekivati da to iskoristite pre svega na nova poznanstva. Uživajte.

Zdravlje: Odlično.

Škorpija

Posao: Ovo nije povoljan dan da Škorpije insistiraju na bilo čemu na poslovnom planu. Čeka vas dosta nerazumevanja od strane nadređenih, stoga se držite već započetih aktivnosti i privodite ih kraju.

Ljubav: Dosta sitnih razloga za nervozu doprineće da tokom ovog dana nemate dovoljno strpljenja i razumevanja za suptilna delovanja u sferi ljubavi.

Zdravlje: Pad energije.

Strelac

Posao: Dosta stresan i dinamičan dan je pred Strelčevima, gde vas pored tekućih mogu opteretiti i neočekivane nove obaveze.

Ljubav: Nije povoljan trenutak za vraćanje u prošlost, trebalo bi da se maksimalno okrenete pravljenju planova za budućnost.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Devojka
foto: Shutterstock

Jarac

Posao: Iako vas očekuje puno razgovora, raznih dogovora, sve to ne bi trebalo da vas brine i opterećuje jer vas očekuju povoljni ishodi.

Ljubav: Što zbog poslovnih obaveza, što zbog vašeg trenutnog raspoloženja, tek prijaće vam neka vrsta distance, pauze, danas.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Vodolija

Posao: Pokušajte da ne pravite neprijatelje od ljudi sa kojima radite, i težite što je više moguće kompromisu iako vam to nije jača strana.

Ljubav: Postoji još situacija i pitanja koje treba raspetljavati, ali budite strpljivi biće prilika da se pozabavite i tim temama.

Zdravlje: Moguća osetljivost bubrega.

Ribe

Posao: Morate se naoružati strpljenjem i sačekati bolji momenat za pokretanje nekih ozbiljnijih projekata i promena na poslovnom planu, a to svakako nije daleko.

Ljubav: Iz vašeg ugla nema motiva za bitnija dešavanja u sferi ljubavi. Ipak iz vašeg neposrednog okruženja, senke, može vam stići koji zainteresovan pogled. Obratite pažnju.

Zdravlje: Pojačana nervoza.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs