HOROSKOP ZA 26. JUL: Devica sve radi baš kako treba, dok Lav nikad SREĆNIJI, a njih čeka veliki BLAGOSLOV

Dnevni horoskop za 26. jul najavljuje dobar dan za većinu znakova Zodijaka

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 26. JUL: Devica sve radi baš kako treba, dok Lav nikad SREĆNIJI, a njih čeka veliki BLAGOSLOV
Horoskop za 26 jul 2023 godinu, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Nema razloga za žurbom danas, pustite neka stvari idu svojim tokom, stići ćete sve na vreme da završite.

Ljubav: Sjajan dan možete očekivati i u sferi ljubavi, gde nije isključeno da vas draga osoba nečim prijatnim iznenadi.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Bik

Posao: Nema razloga da Bikovi danas ne zablistaju na profesionalnom planu, posebno ukoliko su dobili zeleno svetlo za pokretanje neke nove ideje u realizaciju.

Ljubav: Danas bi trebali da pokažete da ste spremni na kompromis, a ne tvrdoglavo insistirati na tome da vaša bude poslednja.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Blizanci

Posao: Pokažite upornost i istrajnost, jer je sada pravi trenutak za to, i pozabavite se više finansijskom sferom. Možete postati nosilac mnogih krupnih poslova u narednom periodu.

Ljubav: Novo neobično poznanstvo moglo bi da bude mali test vaših zavodničkih sposobnosti. Uživajte u trenutku i ne razmišljajte previše.

Zdravlje: Čuvajte se infekcija.

Rak

Posao: Rakove danas očekuje nešto manja tenzija na polju posla, tako da sve tekuće obaveze bez većih prepreka završite na vreme.

Ljubav: Opustite se i ne prepustite sledu događaja bez velikih očekivanja i razmišljanja šta će biti i koliko će trajati.

Zdravlje: Prokontrolišite krvnu sliku.

Lav

Posao: Energija i motivacija neće nedostajati Lavovima ni ove srede. Neki od ranije dogovoreni planovi mogli bi danas i da budu realizovani, a neki novi se pojavljuju na vidiku.

Ljubav: Praktično svi ljubavni konci nalaze se u vašim rukama i nema razloga da tako i ne ostane, na obostrano zadovoljstvo.

Zdravlje: Osetljivost grla, pluća.

Devica

Posao: U svemu što ste otpočeli da radite idete u dobrom pravcu, a to što trenutno postoje zastoji nije do vas nego do okolnosti koje su takve kakve su.

Ljubav: Neka vrsta rutine, očekuje vas na ljubavnom planu, posebno ukoliko ste zadovoljni postojećom partnerskom situacijom.

Zdravlje: Hronične tegobe.

Vaga

Posao: Budite oprezni kada su finansije u pitanju, treba izbegavati rizična ulaganja, a potreban je oprez pri zaduživanju, pogotovo kada je u pitanju novac koji pozajmljujete od drugih.

Ljubav: Šteta bi bilo da olako propustite finu priliku u inače povoljnom periodu za ljubav, samo zbog toga što se suviše dvoumite.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Škorpija

Posao: Bavite se novim planovima, kontaktirajte ljude za koje smatrate da vam mogu pomoći i pripremajte se da napravite neku formu preokreta. Mogući su kontakti sa inostranstvom.

Ljubav: Vaša strastvenost može doći do izražaja, što je i poželjno bilo da imate neke planove sa dragom osobom ili ste se pak nameračili da osvojite nekog posebnog. Uživajte.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Strelac

Posao: Potrebno je još malo strpljenja i taktičnosti, pre svega u sferi komunikacije i organizacije, pa da sve dovedete na nivo koji vama odgovara.

Ljubav: Dobra je atmosfera za sve vrste neobaveznih ćaskanja i fine i opuštene komunikacije, ukoliko vam to prija zašto da ne.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Moguće je da ćete dobiti nove poslovne ponude ili nove poslovne predloge o kojima vredi razmisliti.

Ljubav: Pažnja i razumevanje drage osobe su vam veoma bitni, pa evo dana kada biste se mogli prepustiti i uživati u tom lepom osećaju.

Zdravlje: Čuvajte se respiratornih infekcija.

Vodolija

Posao: Sa jedne strane sve ide kako treba, sa druge kao da vam nešto ne dozvoljava da sve to ide bez problema. Bićete promenljivog raspoloženja, pa izbegavajte i ishitrene odluke.

Ljubav: Evo povoljnog dana da se dodatno angažujete, ali i da očekujete više prijatnih iznenađenja od drage osobe.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Ribe

Posao: Nemojte dozvoliti da vas druge obaveze odvuku od posla, jer može biti da će neko pokušati namerno da vas omete.

Ljubav: Moguća fina komunikacija, novo poznanstvo vreba vas danas u poslovnom okruženju. Ova osoba ima potencijala.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs