HOROSKOP ZA 8. JUN: Bik troši veliki novac, Lava očekuju velike promene na poslu, a ONI će procvetati

8. jun donosi niz izazova za većinu znakova Zodijaka, stoga pažljivo birajte reči i dela

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 8. JUN: Bik troši veliki novac, Lava očekuju velike promene na poslu, a ONI će procvetati
Horoskop za 8. jun 2023. godine, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: U komunikaciji sa saradnicima budite obazrivi, posebno kada su informacije u pitanju, jer može doći do pogrešnog tumačenja istih i iznošenje u javnost nekih koje ne bi smelo.

Ljubav: Slobodni Ovnovi, izlazite sa društvom, budite aktivni i na društvenim mrežama, prilika za nova poznanstva ne bi trebalo da manjka.

Zdravlje: Pojačana nervoza.

Bik

Posao: Bikovi bi trebali da obrate pažnju na finansijske transakcije danas. Biće vam potrebna pomoć oko nekog dugovanja.

Ljubav: Potrudite da radite na sopstvenoj samokontroli, ovo je prolazni izazovniji period i pokušajte da ga prevaziđete sa što manje štete.

Zdravlje: Potrebna vam je mentalna relaksacija.

Blizanci

Posao: Danas vam sledi izvesno ubrzavanje na polju poslovnih aktivnosti i neće biti dobro da se rasplinete na sto strana kao što to obično radite. Nema razloga za paniku ako krenete po prioritetima.

Ljubav: Trebaće vam mnogo energije danas i na polju ljubavnih odnosa kako biste rešili moguće nesporazume.

Zdravlje: Moguće su respiratorne tegobe.

Rak

Posao: U komunikaciji sa poslovnim partnerima i saradnicima budite stabilni, racionalni i pribrani, jer bi moglo doći do razmimoilaženja i nesuglasica. Ne dozvolite da neke sitnice pokvare dugo formirane i stabilne odnose.

Ljubav: Na emotivnom planu vas očekuje lep dan, pa bi mogli izlaskom ili nekim drugim predlogom da iznenadite voljenu osobu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Dosta promena sledi vam i danas, a posebno na polju dogovora i realizacije, stoga, naoružajte se strpljenjem i pokušajte iskontrolisati svoju impulsivnost.

Ljubav: Sve što vam zajednički pričinjava zadovoljstvo danas dolazi u obzir. Moguće je da vam na pamet padne i neki neuobičajen predlog. Opustite se i uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Nemojte se brzopleto i pomalo naivno zaletati ni u šta ukoliko niste dobro proučili i finansijski benefit, ali i potreban trud i vreme za realizaciju.

Ljubav: Možete upoznati osobu sa kojom ćete poželeti nešto više od površnog poznanstva i flerta.

Zdravlje: Odlično.

Vaga

Posao: Obratite pažnju na odnos sa osobama sa kojima radite, naročito sa onima koji su impulsivni i raspoloženi za rasprave.

Ljubav: Ukoliko niste zadovoljni aktuelnom partnerskom slikom, ne bežite od problema nego se sa njima hrabro suočite. Posao i prijatelji neće vas mnogo utešiti.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: I danas vam može iskrsnuti par stvari na brzinu da odradite. Nadamo se da ste shvatili iz prethodnih dana da ko brza taj i greši, stoga izbrojite do tri pa krenite u realizaciju.

Ljubav: Danas bi vam prijala kućna varijanata opuštanja i druženja, možda i u društvu zajedničkih prijatelja. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Nešto opušteniji dan je pred Strelčevima. Očekujte pomoć i podršku za nove poslovne dogovore ili pregovore. Moguć je iznenadni kraći put.

Ljubav: Imaćete danas priliku za bar jedno vrlo interesantno poznanstvo i druženje.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Jarac

Posao: Moguća je najava promena u vašem okruženju i neće vam biti baš lako da se uklopite, pogotovo ako te promene označavaju i dolazak novih saradnika.

Ljubav: Nema naznaka nekim kapitalnim preokretima i promenama u odnosu na prethodni dan. Iznenađenja i ako ih bude biće pozitivna.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Iz nekog razloga svi će se obraćati vama i u nekim momentima nećete znati gde pre da se okrenete. Nije isključeno da vas pojedini ne razumeju, pa stvari treba pojednostaviti.

Ljubav: Odličan ljubavni dan je pred vama. Osobi do koje vam je stalo pokažite svoje pravo ja, unesite dobru atmosferu i pokrenite pozitivna dešavanja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Vodite računa o brzim i naprečac donetim odlukama i potezima – a i sami znate da ste tome skloni. Proveravajte sve informacije više puta.

Ljubav: Ako vas nešto opterećuje i muči – ne prenosite to u svoje emotivne relacije.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs