HOROSKOP ZA 5. JUN: Ovnovi će zaseniti kolege na POSLU, Rakovi u LJUBAVNOM zanosu, a ONI treba da pripaze na NOVAC

Saznajte šta vam horoskop za 5. jun 2023. godine donosi na poljima posla, ljubavi i zdravlja.

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 5. JUN: Ovnovi će zaseniti kolege na POSLU, Rakovi u LJUBAVNOM zanosu, a ONI treba da pripaze na NOVAC
Horoskop za 5. jun 2023. godine, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Puni samopouzdanja i radnog elana krećete u novu sedmicu, u kojoj vas očekuju brojne profesionalne obaveze i dokazivanja na poslovnom planu.

Ljubav: Većini tipičnih Ovnova danas ljubavna dešavanja nisu prioritet. Održavanje postojećih partnerskih odnosa biće sasvim dovoljno.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Sporo, pomalo i mrzovoljno u novu radnu sedmicu ući će Bikovi. Komunikacija i promene planova mogu vam stvarati nervozu.

Ljubav: Iako raspoloženje najverovatnije neće biti na vrhunskom nivou, ipak je ovo vrlo dobar dan da uživate u čarima obostranih pozitivnih vibracija sa voljenom osobom.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Blizanci

Posao: Većina Blizanaca početak radne sedmice dočekuju sa dosta novih poslovnih ideja. Polako sa realizacijom, potrebno je i razumevanje okoline.

Ljubav: Današnja dešavanja u sferi ljubavi mogla bi da budu vrlo šarena. Bar jedno upoznavanje simpatične nove osobe može dan prevesti u domen pozitivnog.

Zdravlje: Obratite pažnju na sitne kosti i zglobove.

Rak

Posao: Prvi radni dan u sedmici nije najpovoljniji da tipični predstavnici ovog znaka ulaze u duže priče i objašnjavanja ko je u pravu, a ko pravi greške.

Ljubav: Na drugoj strani ovaj dan donosi odlične astrološke aspekte da pruže dosta nežnosti, ali i da im bude najmanje toliko uzvraćeno od drage osobe.

Zdravlje: Bez bitnijih upozorenja.

Lav

Posao: Već na startu nove radne sedmice od najtipičnijih predstavnika Lavova očekuje se da preuzmu inicijativu, i pokrenu promene u realizaciji poslovnih projekata.

Ljubav: Potencijalne pozitivne varnice koje stižu od osobe iz poslovnog okruženje mogu vam svakako goditi, ali i upozoriti na realne komplikacije.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Na samom startu radne sedmice Device mogu očekivati dosta nervoze i oprečnih, neproverenih informacija u vezi novih poslovnih zadataka.

Ljubav: Nema nagoveštaja za kapitalne promene u sferi ljubavi, ali svakako jeste dobar dan da provedete što više vremena zajedno sa voljenom osobom.

Zdravlje: Čuvajte se respiratornih infekcija, prehlade.

Vaga

Posao: Odličan radni dan očekuje tipične predstavnike Vage, prvenstveno ako su se oslobodili nezavršenih obaveza i papirologije na vreme.

Ljubav: Ovaj ponedeljak nije loša ni što se tiče potencijalnih ljubavnih dešavanja. Možda bi mogli da budete malo fokusiraniji.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Obaveza ima dosta, a od vaše organizacije najviše će zavisiti krajnji rezultati. Budite oprezni sa finansijama.

Ljubav: Svi pripadnici ovog znaka koji su zadovoljni aktuelnom situacijom u sferi ljubavi mogu mirno sačekati kraj dana, jer nema nagoveštaja neprijatnih iznenađenja.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Strelac

Posao: Vrlo dobar radni dan očekuje Strelčeve bilo da nastavljaju ranije započete, ili da pokreću nove projekte i poslove.

Ljubav: Nema prepreka za bar jedno novo interesantno poznanstvo u sferi ljubavi.

Zdravlje: Mogući problemi sa krvnim pritiskom.

Jarac

Posao: Naporan radni dan, nalazi se pred osobama rođenim u znaku Jarca. Bilo bi mudro da izbegnete verbalni konflikt sa nadređenom osobom.

Ljubav: Sasvim solidan dan za ljubavna dešavanja, prvenstveno u smislu održavanja postojećih partnerskih odnosa. Međutim, znatno mlađa osoba može vam zagolicati maštu.

Zdravlje: Realno je da vas tokom dana prati osećaj psihofizičkog umora.

Vodolija

Posao: Više novih ideja prosto čeka da se iznese na svetlo dana. Pred vama je dobar period za realizaciju neke od tih originalnih ideja.

Ljubav: Ovog ponedeljka možete biti malo pasivniji kada su ljubavna dešavanje u pitanju.

Zdravlje: Moguća napetost, nervoza.

Ribe

Posao: Na početku nove radne sedmice većinu Riba očekuje dosta posla oko formalnih završetaka ranije započetih poslovnih obaveza.

Ljubav: Astrološki aspekti najavljuju vrlo povoljnu klimu na vašem ljubavnom planu, poradite pre svega na konkretizaciji nedavno ostvarenog poznanstva.

Zdravlje: Napetost, stres može vam zadavati glavobolje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs