ASTRO PROGNOZA

HOROSKOP ZA 30. MAJ: Lava očekuju LJUBAVNE MINE, Bik će imati problema s pritiskom, oni prave USPEŠAN POTEZ NA POSLU

Pogledajte kakve smernice su vam astrolozi danas pripremili, možda su baš važrm znaku zvezde naklonjene!

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 30. MAJ: Lava očekuju LJUBAVNE MINE, Bik će imati problema s pritiskom, oni prave USPEŠAN POTEZ NA POSLU
Dnevni horoskop za 30. maj 2023. godine, Foto: Shuterstock

Ovan

Posao: Još jedan veoma dobar i profesionalno efikasan radni dan očekuje osobe rođene u znaku Ovna. Mogući su manji zastoji zbog usklađivanja sa sporijim saradnicima.

Ljubav: Nema najave nekih posebno loših scenarija, ali danas vam većina stvari u sferi ljubavi nekako izmiče iz ruku.

Zdravlje: Osim doze nestrpljenja, ništa bitno za veliku zabrinutost.

Bik

Posao: Malo bolja organizacija i odmah za nijansu produktivniji tipični Bikovi na poslovnim zadacima. Potencijalni verbalni nesporazumi sa nadređenima mogu izazvati napetost.

Ljubav: Drugi dan u sedmici trebalo bi da bude kopija prethodnog na polju emotivno – ljubavnih dešavanja, uz moguće prijatno iznenađenje od voljene osobe.

Zdravlje: Prekontrolišite krvni pritisak.

Krvni Pritisak
foto: Shutterstock

Blizanci

Posao: Najviše aktivnosti tokom ovog radnog dana, većina Blizanaca usmeriće ka proširivanju kruga poslovnih saradnika, i otvaranju vrata za ambicioznije profesionalne projekte.

Ljubav: Ono što se bude nudilo pred vašim očima, za očekivati je da bude manje zanimljivo od onoga što se dešava iza vaših leđa, po pitanju emotivno – ljubavnih odnosa, piše astroputnik.com

Zdravlje: Obratite pažnju na osetljivost grla i respiratornog sistema.

Rak

Posao: Dosta radnih zadataka za ovaj dan tipični Rakovi imaju na umu, ali biće sasvim zadovoljavajuće ako uspešno realizujete polovinu od očekivanog.

Ljubav: Oni koji su zadovoljni aktuelnim stanjem u svom ljubavnom životu neće imati razloga za brigu, a onima koji bi nešto da menjaju , hrabro napred.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Solidan dan nalazi se pred Lavovima koji žele uspešno da završe prethodni poslovni ciklus. Opušteno i ne žurite sa pokretanjem novih ideja, i nametanjem svojih stavova.

Ljubav: Sa više strana danas vas vrebaju potencijalne ljubavne mine neprijatnih iznenađenja. Potrudite se da prođete sa što manjom kolateralnom štetom.

Zdravlje: Bez većih zdravstvenih upozorenja za danas.

Par, Ljubav, Kuća
foto: Shutterstock

Devica

Posao: Uprkos kvalitetnom radu i profesionalnom odnosu prema poslu, većinu tipičnih Devica danas čekaju podozrivi i ispitivački pogledi od nadređenih osoba.

Ljubav: Danas nema nagoveštaja za bitne promene u vašem ljubavnom životu. Za očekivati je da se najviše pozabavite analizom sopstvenog ponašanja u ovoj sferi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Odličan radni dan imaće najtipičniji predstavnici ovog astrološkog znaka, bilo da zavrašavaju prethodno započete obaveze ili da iniciraju nove poslovne zadatke.

Ljubav: Opušteno druženje i lagana priča bez velikih očekivanja sa dragom osobom, jesu najrealniji scenario.

Zdravlje: Bez većih zdravstvenih upozorenja.

Škorpija

Posao: Manje više sasvim soidan radni dan, očekuje većinu osoba rođenih u znaku Škorpije. Mogući su preliminarni razgovori o novim poslovnim idejama.

Ljubav: Zanimljiv bi mogao biti ovaj dan i u sferi ljubavi, a vi dajte svoj doprinos, u skladu sa željama i mogućnostima.

Zdravlje: Uglavnom stabilno.

Zaljubljeni, Dejt, Momak, Devojka
foto: Shutterstock

Strelac

Posao: I ovaj dan može doneti tipičnim Strelčevima dobre rezultate i više razloga za zadovoljstvo, samo uz previše potrošene i rasute energije na usputne delatnosti.

Ljubav: Drugi dan u sedmici nije ni blizu vašeg optimalnog ljubavnog izdanja, pa je stvar mudrosti da inicijativu, ako se ukaže prilika, prepustite drugoj strani.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

Jarac

Posao: Većinu postavljenih radnih zadataka osobe rođene u znaku Jarca danas uspevaju da ostvare bez većih poteškoća.

Ljubav: Imaćete vrlo povoljnu astrološku klimu da radite na stabilizaciji postojećih partnerskih odnosa, ali i da nekom sitnicom iznenadite voljenu osobu.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Posao, Kancelarija, Uspeh
foto: Shutterstock

Vodolija

Posao: Tipični predstavnici Vodolije danas bi mogli da naprave jedan od uspešnijih poslovnih poteza, pod uslovom da dobro taktički prepoznaju situaciju i trenutak delovanja.

Ljubav: Na drugoj strani, najmanje ljubavnih briga imaće one Vodolije koje današnje ljubavne izazove preguraju sa što manje priče i kritika.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Ribe

Posao: Korektan i radni dan u granicama realnih očekivanja, očekuje većinu osoba rođenih u znaku Riba. Potrudite se da ne reagujete burno na poneku kritiku.

Ljubav: Što se današnjih potencijalnih ljubavnih dešavanja tiče, bilo bi dobro da previše ne analizirate, prepustite se talasu emocija.

Zdravlje: Za danas bez zdravstvenih upozorenja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs