HOROSKOP ZA 25. MAJ: Vaga dobija ponudu koja se ne odbija, dok Lav muku muči sa LJUBOMOROM, a njih čeka PROPAST

25. maj će biti blag i dobar dan za većinu znakova Zodijaka, samo će jednom znako konci biti pomršeni

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 25. MAJ: Vaga dobija ponudu koja se ne odbija, dok Lav muku muči sa LJUBOMOROM, a njih čeka PROPAST
Horoskop za 25. maj 2023. godine, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Dan pred vama obećava pokretanje novih saradnji i projekata. Dobićete informacije koje su vam važne da nastavite sa svojim planovima, što će vam značajno olakšati funkcionisanje.

Ljubav: Ono što bi moglo tokom ovog dana da zatalasa rutinu jeste izlazak i lep provod sa dobrim društvom.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Bik

Posao: Već od početka radnog dana budite pripravni da vas zapljusnu promenama dogovorenih planova i zahtevima koji vam nikako neće odgovarati.

Ljubav: Utehu i zaštitu od napetog dana mnogi Bikovi mogli bi da pronađu u ljubavnom zagrljaju.

Zdravlje: Prokontrolišite krvni pritisak.

Blizanci

Posao: Očekuje vas dan kao poručen da uradite više lepih i vrednih stvari na profesionalnom planu posebno kada je u pitanju jačanje vaše poslovne pozicije.

Ljubav: Usled velikog angažovanja na drugim poljima logično je da vam neće ostati mnogo energije za ljubav, ali makar za usputni flert uvek se može se naći rezerva.

Zdravlje: Mogući problemi sa hormonskim disbalansom. Obavite preventivne preglede.

Rak

Posao: Budite uporni i istrajni u nastojanju da prezentujete i pogurate neku svoju ideju, projekat, ne obazirite se na komentare drugih.

Ljubav: Ukoliko pripadate grupi onih Rakova koji su zadovoljni partnerskim odnosima, bilo u vezi ili braku, logično je da očekujete razumevanje i podršku voljene osobe.

Zdravlje: Budite umereni u svemu.

Lav

Posao: Uspešan i aktivan dan je pred Lavovima, bez obzira da li se radi o privođenju kraju prethodno preuzetih obaveza, ili ćete se odlučiti za pokretanje neke nove inicijative.

Ljubav: Na polju ljubavi neke stvari nisu pod vašom kontrolom, ili onako kako bi vama najviše odgovaralo. Možda da razmislite o spuštanju kriterijuma.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Devica

Posao: Obuzdajte svoje impulsivno ponašanje i pustite da se stvari odvijaju same od sebe, do rešenja ćete svakako doći. Nije poželjno da ulazite u konflikte sa autoritetima danas.

Ljubav: Prilika za uživanje u flertu i šarmiranju novih simpatičnih osoba biće nekoliko ovog dana. Međutim, nema nagoveštaja ozbiljnijih priča.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Bićete prezasićeni od posla i obaveza danas, od nerviranja, od zahtevnih ljudi sa kojima morate da komunicirate. Vodite računa da ne ispaštate zbog tuđih grešaka.

Ljubav: Nemojte se iznenaditi ako dobijete potvrdnu informaciju da je neko vrlo zainteresovan za bolje upoznavanje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Može vas pratiti napetost u kolegijalnim odnosima i onaj osećaj da non stop jurite vreme i kasnite po svim pitanjima. Ništa neće pobeći.

Ljubav: Prosečan dan bez naznaka nekih spektakularnih dešavanja očekuje vas u sferi ljubavi, što u suštini ne znači ništa loše.

Zdravlje: Više se krećite, vežbajte.

Strelac

Posao: Bez nekih većih razlika i odstupanja u odnosu na prethodni dan. Trebalo bi da obratite pažnju na komunikaciju sa poslovnim okruženjem, jer su mogući ozbiljniji propusti i kašnjenja.

Ljubav: Prateći sticaj okolnosti tokom ovog dana će uglavnom biti naklonjen vašim težnjama na polju ljubavnih relacija. Uživajte.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Jarac

Posao: Osnovno i ono najvažnije na profesionalnom planu nalazi se pod vašom kontrolom tako da ćete imati dovoljno razloga da budete zadovoljni postignutim. Očekuje vas i podrška i dobra saradnja sa nadređenima.

Ljubav: Ukoliko postoji dileme u vezi nejasnih ali ipak dovoljno intrigantnih vibracija koje stižu od simpatične osobe iz bliskih poslovnih krugova, evo prilike da to konačno proverite.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Vodolija

Posao: Sve što ste planirali za ovaj radni dan, ma koliko vama izgledalo realno proverite još jednom, i potencijalnom korekcijom poštedite sebe većeg nerviranja.

Ljubav: Bitno je da ostanete svoji i ne upadnete u zamku brzopletih odluka.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Dobro procenite vreme i finansijska ulaganja i ne zalećite se i sve će ići dobro.

Ljubav: Potrudite se da što više budete u pokretu, sa društvom, u izlascima i dobrom provodu.

Zdravlje: Moguća osetljivost zglobova, sitnih kostiju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs