ASTRO PROGNOZA

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. MAJ: Device sprovode ideje u delo, Ovan uživa u ljubavi, oni podvlače crtu i prave VELIKU PROMENU

Pogledajte šta vam horoskop poručuje za danas i da li su zvezde naklonjene vašem znaku!

Horoskop
Autor:
DNEVNI HOROSKOP ZA 15. MAJ: Device sprovode ideje u delo, Ovan uživa u ljubavi, oni podvlače crtu i prave VELIKU PROMENU
Dnevni horoskop za 15. maj 2023. godine, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Približno istim, a možda i još jačim tempom većina Ovnova trebalo bi da započne novu radnu sedmicu, sa pomalo nestrpljivom željom da preuzme apsolutno lidersku ulogu.

Ljubav: Dan kakav se samo poželeti može za bezmalo sve pozitivne aktivnosti u sferi ljubavnih dešavanja. Povedite računa o rasipanju pažnje i energije na više strana.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Dosta izazova na samom startu ove sedmice mogu očekivati Bikovi na poslovnom planu. Uz dobru organizaciju i radom po prioritetima, sve možete stići bez većeg nerviranja.

Ljubav: Pokušajte nekim znakom pažnje ili predlogom za izlazak da ublažite osećaj monotonije.

Zdravlje: Napetost, stres.

Žena, Zabrinuta, Tužna
foto: Shutterstock

Blizanci

Posao: Početak radne sedmice tipični Blizanci dočekuju sa dobrom energijom i izraženom motivacijom u pristupu profesionalnim obavezama. Samo napred.

Ljubav: Odvojite dovoljno vremena i za dešavanja u sferi ljubavi. Tipičnim predstavnicima ovog znaka danas bi mogao da se dogodi iznenađujuće pozitivan scenario.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Rak

Posao: Nije loš radni dan za Rakove, prvenstveno one koji se budu pridržavali plana i bavili se najvažnijim profesionalnim zadacima pre svega. Nemojte žuriti.

Ljubav: Nemojte zanemariti sitnice i obećanja koja ste dali voljenoj osobi, značiće mnogo taj fini gest i znak pažnje.

Zdravlje: Odlično.

Lav

Posao: Mnogi Lavovi imaće danas odlične uslove za profesionalni napredak, pa se očekuje da se maksimalno posvetite cilju uz ono neizostavno nametanje sopstvenih stavova.

Ljubav: Uživajte u pažnji koja vam može pristizati sa više strana od interesantnih, simpatičnih osoba.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Dejt, Upoznavanje, Druženje
foto: Shuterstock

Devica

Posao: Vrlo dobra astrološka klima daje Devicama dobru osnovu da tokom ovog dana sprovedu svoje zamisli u delo, i tako sve bitne detalje zadrže pod kontrolom.

Ljubav: Što se tiče dešavanja na ljubavnom polju danas nije realno očekivati krupnije pomake u odnosu na stanje iz prethodnog perioda.

Zdravlje: Odlično.

Vaga

Posao: Vage bi valjalo maksimalno da iskoriste ovaj dan, kako bi što bolje prezentovale neku od novih ideja ili poslovnih projekata.

Ljubav: Povoljne su okolnosti za fine razgovore i eventualno koketiranje, ali bez velikih očekivanja, što će vam donekle i odgovarati.

Zdravlje: Odlično.

Škorpija

Posao: Potencijalno ubrzavanje realizacije već dogovorenih planova, najtipičnije Škorpije trebalo bi da dočekaju spremne i iskoriste maksimalno nadolazeći pozitivni profesionalni talas za bitniji napredak.

Ljubav: Ukoliko želite da uneste dinamiku u postojeći ljubavni život, preuzmite inicijativu i napravite prvi korak.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Hodanje, Devojka
foto: Shuterstock

Strelac

Posao: Užurbanost bi mogla da prati većinu Strelčeva praktično celog dana. Obratite pažnju na sitne izmene plana ili dogovora, da kasnije ne bude većih komplikacija.

Ljubav: Niste sigurni da li želite bilo šta da menjate u ovom trenutku na emotivnom planu.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Jarac

Posao: Dan za podvlačenje crte i najavu novog ciklusa na polju profesionalnih dešavanja, mogao bi se naći pred najtipičnijim predstavnicima Jarčeva ovog ponedeljka.

Ljubav: Fokusirajte se pre svega na prilagođavanje voljenoj osobi samo tako ćete osigurati stabilan i kvalitetan odnos.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Motivacija i radni elan danas su na pristojnom nivou, ali manje probleme u realizaciji poslovnih ciljeva mogli bi doneti potencijalni manji nesporazumi sa nadređenim osobama.

Ljubav: Nova poznanstva moguća su danas, samo bi vaša pažnja i energija mogli biti usmereni na drugu stranu.

Zdravlje: Odlično.

Ribe

Posao: Poželjno je da budete oprezni na startu ove radne sedmice, prvenstveno prilikom dogovaranja i prihvatanja novih profesionalnih obaveza. Ne preuzimajte na sebe prevelik teret bez preke potrebe.

Ljubav: Neočekivani poziv, ili susret sa simpatijom iz prošlosti mogao bi da vam u velikoj zagolica maštu i evocira uspomene.

Zdravlje: Moguće variranje krvnog pritiska.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs