HOROSKOP ZA 4. MAJ: Vodoliji sve ide po planu, a NJIH čeka PROPAST, dok 3 znaka Zodijaka dobija veliki NOVAC

4. maj će biti dobar dan samo za par znakova Zodijaka, proverite da li ste među njima

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 4. MAJ: Vodoliji sve ide po planu, a NJIH čeka PROPAST, dok 3 znaka Zodijaka dobija veliki NOVAC
Horoskop za 4. maj 2023. godine, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Dosta naporan dan očekuje Ovnove, i svi bi mogli da očekuju nešto od vas da uradite, da završite. Budite oprezni kada je konkurencija u pitanju.

Ljubav: Od poslovnih obaveza, malo vremena će vam ostati za ljubavnu sferu, pa budite spremni i za poneku kritiku sa druge strane.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Bik

Posao: Budite uverljivi kada nadređenima budete prezentovali poslovne planove, iskoristite ovaj povoljan trenutak maksimalno.

Ljubav: Povoljne su okolnosti da nekog upoznate, budite šarmantni i veseli i pre svega uživajte.

Zdravlje: Moguće meteoropatske reakcije.

Blizanci

Posao: Potencijalno vrlo dobar dan je pred Blizancima. Imate dovoljno energije i elana da izađete na kraj sa svim preprekama i obavezama.

Ljubav: Moguće nerazumevanje sa druge strane možete rešiti samo strpljenjem i kompromisom. Ne komplikujte dalje bez potrebe.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Rak

Posao: Postoje opcije za saradnju sa inostranstvom intenzivnije nego do sada, što bi vam moglo dati dodatnu motivaciju.

Ljubav: Ne bi trebalo da ulazite u neke duge priče i bespotrebne rasprave sa dragom osobom, potrudite se da se prešaltate na onu vedriju stranu.

Zdravlje: Nemojte preterivati u svakodnevnim aktivnostima kako se ne bi preforsirali.

Lav

Posao: Nastavlja se period uspešnih poslovnih aktivnosti kod većine tipičnih Lavova. Opšta radna atmosfera generalno bi trebalo da bude dobra.

Ljubav: Iako možda sve ne ide tokom kojim biste hteli, posebno kada je komunikacija u pitanju ne bi bilo loše poslušati i poneki prijateljski savet.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Devica

Posao: Odličan dan u najavi je pred Devicama. Danas biste mogli da bude vi u centru svih dešavanja, posebno kada su izvesne tehničke promene u dosadašnjem načinu rada u pitanju.

Ljubav: Vrlo dobro raspoloženje i dobru pozitivnu energiju možete očekivati u druženju sa prijateljima ili nekom izlasku. Možda ne budu prilike iz snova, ali svakako bi mogla da iskrsnu i neka nova poznanstva.

Zdravlje: Odlično.

Vaga

Posao: Potrebna vam je dobra organizacija kako biste sve izgurali na adekvatan način pa poradite ozbiljnije na tome i uspećete.

Ljubav: Relativno opušten dan bez nekih kapitalnih preokreta, možete očekivati i na ljubavnom planu. Bićete u nekom svom svetu, prepušteni uglavnom razmišljanju.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Škorpija

Posao: Obratite pažnju na dokumentaciju i na bitnu papirologiju, ne odlažite nište i ne radite to bez dodatne kontrole može biti nekih problema u budućim koracima.

Ljubav: Priuštite sebi izlazak, druženje, izuzetno su povoljni aspekti za ljubav i trebate ih iskoristiti.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Ovaj četvrtak bi mogao biti izazovan za one predstavnike ovog sazvežđa koji barataju tehnikom ili papirima. Neke situacije ćete morati rešavati u hodu.

Ljubav: Slobodni Strelčevi imaju odlične mogućnosti ili za značajno novo poznanstvo ili za pokretanje emotivne priče sa osobom koju već neko vreme poznaju.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Jarac

Posao: Uporni i dosledni Jarčevi i danas bi trebalo da se pokažu na visini zadatka kada je profesionalno i odgovorno izvršavanje svih obaveza u pitanju, što će vam svakako doneti veliko poboljšanje u budućem periodu.

Ljubav: Pokušajte se malo više potruditi da pronađete model za iznalaženje više vremena kako bi ga što kvalitetnije provodili zajedno.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Vodolija

Posao: Budite uporni, nemojte odustajati od svojih ideja, ali potrudite se da potražite kompromisne modele, uz određene ustupke možete očekivati i bolje razumevanje, od strane nadređenih na prvom mestu.

Ljubav: Budite tolerantniji, više se opustite i videćete da neke stvari bolje funkcionišu.

Zdravlje: Jačajate imunitet.

Ribe

Posao: Prilagođavanje je ključ, pa se potrudite da na tome maksimalno radite, kako biste sve zacrtane obaveze na vreme realizovali.

Ljubav: Slobodne Ribe, komunikacija sa osobom koju ste nedavno upoznali ide svojim tokom i savet je da ništa ne požurujete.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs