HOROSKOP ZA 21. APRIL: Vagu čeka pozitivno iznenađenje, Jarac će postići veliki uspeh, a njih tek čeka nešto lepo

21. april doneće lepe stvari Blizancima, dok će Škorpija s nestrpljenjem čekati da ovaj dan prođe

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 21. APRIL: Vagu čeka pozitivno iznenađenje, Jarac će postići veliki uspeh, a njih tek čeka nešto lepo
Horoskop za 21. april 2023. godine, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Nije realno očekivati da svi mogu i žele da isprate vaš neumorni radni tempo, pa bi mogli danas da pokažete dozu fleksibilnosti i za nijansu usporite. Povoljne okolnosti su i u finansijskom segmentu, mogući su prilivi na koje niste računali.

Ljubav: Prošlost sve više ostaje iza vas i spremni ste da sebi date šansu za nešto potpuno novo.

Zdravlje: Budite umereni u konzumiranju omiljene hrane i pića.

Bik

Posao: Ono na šta treba da obratite pažnju jesu odnosi sa saradnicima na poslu, verbalne rasprave i spletke su moguće, jer je konkurencija prisutna svuda oko vas.

Ljubav: Mogli biste danas da konkretnu inicijativu prepustite drugoj strani, a vi se opustite.

Zdravlje: Moguća nesanica, glavobolja.

Blizanci

Posao: Za savladanje novonastalih poslovnih prepreka, koristiće vam razumevanje i dobra komunikacija sa proverenim dugogodišnjim saradnicima.

Ljubav: Iako možda ima više osoba koje su zainteresovane za vas, vama trenutno mnogo više prija kontakt i opuštenost sa prijateljima što i nije ako loše.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Rak

Posao: Solidan ali pomalo naporan dan je pred Rakovima. Razloga za zabrinutost nema jer vas očekuje podrška osoba koje su od autoriteta, a nije isključena ni nova poslovna ponuda.

Ljubav: Nema astroloških naznaka nekih kapitalnih promena na polju ljubavi za danas, uglavnom ste preokupirani brojnim obavezama.

Zdravlje: Meteoropatske reakcije.

Lav

Posao: Moguće su pogrešne procene osoba, pa se potrudite da ne budete vi ta osoba koja odlučuje o nekom baš velikom poslovnom projektu, kako biste izbegli ozbiljnije propuste posebno finansijske.

Ljubav: Ono što bi moglo da zatalasa današnju rutinu jeste izlazak i lep provod sa dobrim društvom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Nemojte previše analizirati svoje postupke i odluke već morate brže reagovati ako mislite da završite sve na vreme.

Ljubav: Ukoliko ste zadovoljni aktuelnim ljubavnim stanjem uživajte, u suprotnom sačekajte bolji trenutak za veće angažovanje.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Vaga

Posao: Manji problemi u delu tehničke organizacije mogu vas malo poremetiti i usporiti, ali nikako nisu nepremostiva prepreka.

Ljubav: Razmišljajte o nekom zajedničkom putovanju, odmoru, inostranstvu.

Zdravlje: Čuvajte se fizičkih povreda.

Škorpija

Posao: Papirološka pitanja moći ćete rešavati brže nego do sada, dogovori i pregovori bi mogli da krenu ubrzanim tokom sa više razumevanja i spremnosti na kompromis i sve je to dobro po vas.

Ljubav: Pokušajte da se opustite i prepustite prirodnom sledu događaja bez mnogo razmišljanja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Kraj radne sedmice trebalo bi da dočekate sa objektivnim razlozima da budete zadovoljniji nego što ste mogli zamisliti u najpozitivnijem scenariju.

Ljubav: Draga osoba vam može uputiti kritike nezadovoljstva zbog nedovoljne posvećenosti i upadanja u kolotečinu. Budite strpljivi i saslušajte pa se onda pravdajte.

Zdravlje: Fizički umor, iscrpljenost.

Jarac

Posao: Bez nerviranja, ukoliko danas budete morali neke korekcije da napravite na putu ka realizaciji postavljenih zadataka, ipak stižete sve da odradite kako treba.

Ljubav: Izvesna doza fleksibilnosti i razumevanja, biće vama danas potrebna i u sferi partnerskih odnosa.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vodolija

Posao: Sasvim solidan dan na polju profesionalnog angažovanja za većinu Vodolija značiće i razlog za zadovoljstvo. Potrudite da neke dogovore okončate na najbolji mogući način.

Ljubav: Iako ima dešavanja vezanih za novu simpatiju, sve će to ići sporo za vaš ukus.

Zdravlje: Osetljivost grla.

Ribe

Posao: Nije preporučljivo da se danas bavite novim poslovima i projektima, odradite prvo ono najvažnije u sferi već zacrtanog.

Ljubav: Dosta kvalitetnog vremena mogli biste da provedete u zajedničkim aktivnostima i druženju sa dragom osobom. Inicijativa je na vama.

Zdravlje: Jačajte imunitet, hranite se zdravo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs