HOROSKOP ZA 17. APRIL: Vaga postiže VELIKI USPEH, dok Lav mora ozbiljno da se pomuči, ali NOVAC stiže NJIMA

17. aprila najviše treba da "zapne" Škorpija, dok se Devicama smeši uspeh

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 17. APRIL: Vaga postiže VELIKI USPEH, dok Lav mora ozbiljno da se pomuči, ali NOVAC stiže NJIMA
Horoskop za 17. april 2023. godine, Foto: Thinkstock

Ovan

Posao: Moguće je da danas ostvarite komunikaciju sa nekim iz prošlosti ko bivam mogao ponuditi značajniju pomoć i podršku koja vam je bitna za neke nove ideje i projekte.

Ljubav: Oni koji su u emotivnim vezama i brakovima mogu imati različite poglede na neka suštinska pitanja u aktuelnom partnerskom odnosu. Bavite se eventualnim problemima zajednički.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Bik

Posao: Naporan početak nove radne sedmice je pred Bikovima. Moguće je da vas neki saradnici usporavaju ali i da čitava realizacija bude spora.

Ljubav: Ukoliko ste već napravili prve korake kada je novo poznanstvo u pitanju, ostaje da polako nastavite i ne odustajte.

Zdravlje: Moguća nervoza, napetost.

Blizanci

Posao: Ne bi trebalo da pokrećete neke nove projekte, jer je dosta toga nejasno i nedefinisano.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni ljubavne prilike vam mogu pristizati preko posla, inostranstva, generalno sa osobama koje putuju.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Rak

Posao: Rakovi bi od samog starta mogli da se suoče sa brojnim ograničenjima posebno kada su rokovi završetaka preuzetih obaveza u pitanju.

Ljubav: Ograničenja ne bi trebalo da bude kada je ljubavna sfera u pitanju. Očekuje se da vi budete inicijator lepih dešavanja.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Lav

Posao: Od samog starta nove radne sedmice Lavove očekuje pojačan obim obaveza, tako da ćete morati uložiti maksimum energije i udružiti se sa saradnicima kako biste sve uspeli da završite.

Ljubav: Obuzdajte svoju impulsivnost, pokušajte da ne donosite nagle odluke, zbog kojih biste mogli da zažalite kasnije.

Zdravlje: Mogući problemi sa sinusima.

Devica

Posao: Možete na samom startu imati nekih problema kada su dogovori u pitanju, ali ćete uspeti da to rešite u vašu korist.

Ljubav: Treba voditi računa o sitnicama i detaljima, ali danas vas više sitnica u ponašanju drage osobe može nervirati.

Zdravlje: Osetljivost kostiju i zglobova, vodite računa posebno ukoliko se bavite sportom.

Vaga

Posao: Moguće je da danas postignete jedan poslovni dogovor koji dosta obećava.

Ljubav: Za one koji su u emotivnim vezama dosta toga će se odvijati u mirnom, ustaljenom ritmu, ali neće biti dosadno i to je ono najbitnije.

Zdravlje: Mogući problemi sa sinusima.

Škorpija

Posao: Na samom startu ove radne sedmice možete očekivati da će vas saradnici koji vam nisu naklonjeni spoticati na svakom koraku. Ne bi trebalo da vas to pokoleba u svojim namerama.

Ljubav: Prijao bi vam izlazak, druženje sa prijateljima.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Strelac

Posao: Budite samopouzdani, budite aktivni, uključite moždane vijuge na maksimum i tražite svoje prilike, jer će ih biti.

Ljubav: Preporučljivo je da više vremena provodite zajedno, smanjite obaveze. Poklonite više pažnje potrebama druge strane.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Jarac

Posao: Iako sve povremeno može da ide sporije od onoga što očekujete, ipak vam je jasno da ste na više nego dobrom poslovnom putu. Bitno je samo da budete još malo strpljivi.

Ljubav: Pokušajte da izbalansirate obaveze kako biste uspeli da izbegnete nervozu druge strane, koja danas može biti prisutna.

Zdravlje: Stres, napetost.

Vodolija

Posao: Moguće je da vas očekuju promene u načinu dosadašnjeg poslovanja, i to ne treba da vas brine, jer će vam doneti boljitak u svakom smislu.

Ljubav: Polako se stvari kristališu i dolaze na svoje mesto, iskoristite svaki momenat da poboljšate komunikaciju i izgradite stabilnu vezu.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Ribe

Posao: Iako vas očekuje promenljiv dan, moguća su kašnjenja na svim nivoima, ne dozvolite da vas to pokoleba u načinu funkcionisanja.

Ljubav: Potrudite se da više izlazite i družite se generalno. Moguća su nova interesantna poznanstva koja obećavaju.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs