HOROSKOP ZA 11. APRIL: Rak će imati dan iz snova, a Vodolijama cvetaju ruže, dok VELIKI DOBITAK čeka samo NJIH

11. april je povoljan dan za većinu znakova Zodijaka i ostaće vam upamćen kao onaj dan kada ste se odmorili i nauživali kao čovek

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 11. APRIL: Rak će imati dan iz snova, a Vodolijama cvetaju ruže, dok VELIKI DOBITAK čeka samo NJIH
Horoskop za 11. april 2023. godine, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Eventualni povećan obim posla Ovnovi bi trebalo da podele sa osobama od poverenja iz bliskog okruženja.

Ljubav: Što se tiče dešavanja na polju ljubavnih relacija, za očekivati je da dan protekne u prilično mirnom ritmu i u granicama proseka.

Zdravlje: Budite fizički aktivni.

Bik

Posao: Naporan radni dan čeka tipične Bikove. Upozorenje se odnosi da eventualni povećan obim posla koji treba završiti na vreme.

Ljubav: Nije loš dan da neke odluke u sferi ljubavi koje su sazrele u vašoj glavi pokušate izneti na svetlo dana i pokrenete u realizaciju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Vrlo dobar radni dan u najavi je pred Blizancima. Organizacija i završetak preuzetih obaveza trebala bi da vam bude prioritet.

Ljubav: Bilo bi dobro da se držite osnovnih odgovarajućih načela i na emotivnom polju, ali ipak budite pripravni da inicijativu prepustite drugoj strani.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Rak

Posao: Bezmalo tokom celog dana Rakove može pratiti povoljan sticaj poslovnih okolnosti da u svom ritmu i na vreme završe započeto.

Ljubav: Bitnijih promena nije realno da bude ni na polju ljubavnih relacija, mada nije isključeno da vas nečim prijatno iznenadi draga osoba.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije kože.

Lav

Posao: Solidni rezultati na kraju radnog dana su realno mogući kod najtipičnijih Lavova, ali uz mnogo uloženog vremena i potrošene energije.

Ljubav: Što se tiče dešavanja na polju ljubavnih relacija, danas vam je najslabija tačka strpljenje, potrudite se da izbegnete nagle odluke.

Zdravlje: Nervoza, napetost.

Devica

Posao: Odličan radni dan trebalo bi da imaju osobe rođene u znaku Device i ovog utorka. Bezmalo sve profesionalne aktivnosti danas vam idu od ruke. Samo napred.

Ljubav: Pokažite svoja osećanja prema voljenoj osobi bez suzdržavanja. Važno je da budete otvoreni i da pravite zajedničke temelje za budućnost.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Vaga

Posao: Bez bitnijih promena u odnosu na profesionalne aktivnosti prethodnog dana. Dosta posla je pred vama, dosta komunikacije pa se potrudite da se što bolje organizujete.

Ljubav: Na osnovu sitnih detalja proanalizirajte ponašanje drage osobe i doći ćete do zaključka šta vam je činiti. Bolje je da na vreme uvidite i izbalansirate sve što vam smeta.

Zdravlje: Pad energije.

Škorpija

Posao: Zahtevan dan je pred Škorpijama kada su poslovne obaveze u pitanju, potrudite se da se ne preforsirate.

Ljubav: Uživajte u opuštajućim i interesantnim trenucima i druženju sa dragom osobom i organizujte neku posetu prijateljima ili negde otputujte, prijaće vam.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Iako vas očekuju neka usporavanja danas vezano za realizaciju već dogovorenih poslova, nema razloga za veću zabrinutost.

Ljubav: Dan popunite stvarima koje volite da radite i u kojima istinski uživate, i nemojte dozvoliti da vam iko bilo šta nameće.

Zdravlje: Nervoza, moguća glavobolja.

Jarac

Posao: Danas bi bilo najbolje da se držite svojih zacrtanih obaveza i ne upadate u verbalne rasprave sa saradnicima, jer nećete ništa postići.

Ljubav: Opušteniji pristup i sagledavanje stvari iz više uglova vam može pomoći da neke stvari bolje procenite i drugačije odreagujete.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Vodolija

Posao: Naporan dan je pred Vodolijama. Trebalo bi obratiti pažnju na papirologiju i gomilu podataka koji vas mogu previše opteretiti, i dati znak da vodite računa kako ne bi napravili veći propust.

Ljubav: Dosta manjih razloga za nervozu doprineće da tokom ovog dana nemate dovoljno strpljenja i razumevanja za suptilna delovanja u sferi ljubavi.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Ribe

Posao: Po principu kreni - stani mogao bi da protekne ovaj radni dan kod većine Riba. Ništa ne forsirajte jer dosta toga i ne zavisi od vas.

Ljubav: Tokom ovog dana nije realno očekivati da vam se dogodi neka kapitalna promena, ali možete ličnim angažovanjem makar za nijansu ulepšati sebi dan.

Zdravlje: Budite u pokretu, prijala bi vam šetnja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs