HOROSKOP ZA 30. MART: Škorpija samo razmišlja kako da zaobiđe obaveze, a ONI rade kao da sutra ne postoji

30. mart će biti poslovno dobar dan za Rakove, dok Lav treba da se maksimalno iskontroliše šta priča i kako radi

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 30. MART: Škorpija samo razmišlja kako da zaobiđe obaveze, a ONI rade kao da sutra ne postoji
Horoskop za 30. mart 2023. godine, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Sasvim solidan radni dan pred tipičnim Ovnovima, da bez većih prepreka ostvare zacrtane ciljeve bez nekog preteranog forsiranja, koje nije ni preporučljivo.

Ljubav: Prosečan i opušten dan je pred vama i na polju ljubavnih aktivnosti, bez nekog posebnog angažovanja.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Bik

Posao: Želja i potreba da se maksimalno uključe u sve važnije poslovne tokove biće izražena na svakom koraku i tokom ove srede pa se očekuje da većina Bikova to pokaže na delu u praktičnim životnim situacijama.

Ljubav: Opustite i uživate u plodovima ranije napravljenih koraka u sferi ljubavi, ali nemojte dozvoliti uspavljivanje.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Blizanci

Posao: Poradite na boljoj organizaciji kako biste umanjili veliko trošenje energije, jer vas očekuje dosta obaveza.

Ljubav: Iako nije isključeno neko novo poznanstvo ili prilika za ćaskanje i flert, pitanje je koliko ćete biti raspoloženi za takve scenarije.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Rak

Posao: Potencijalno odličan radni dan na polju profesionalnih aktivnosti je pred Rakovima, u kom god segmentu angažovanja da se radi. Nemojte se samo preopteretiti dodatnim obavezama i poslovima sa strane.

Ljubav: Odličan dan pred vama je i u sferi ljubavi, samo pod uslovom da ništa ne forsirate, veće da se opustite i uživate.

Zdravlje: Odlično.

Lav

Posao: Ovo nije period za megalomanske profesionalne ciljeve za većinu Lavova. Kvalitetno i profesionalno završavanje već započetih i prihvaćenih obaveza može vam doneti sasvim korektne rezultate.

Ljubav: Potrudite se da nekim sitnim detaljem obradujete sebe i dragu osobu i na taj način popravite raspoloženje.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Devica

Posao: Sasvim solidan dan je pred većinom tipičnih Devica da se bez većih problema, dozirano i oprezno izbore sa mogućim profesionalnim izazovima. Nije loše saslušati i poneki savet.

Ljubav: Iako u najavi nema bitnih dešavanja na vašem ljubavnom horizontu, nije preporučljivo ni da budete pasivni posmatrač.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Vaga

Posao: Solidan ali ipak prosečan nivo aktivnosti očekuje se danas kod većine Vaga. Doduše razloga za neku užurbanost ili forsiranje ne bi trebalo da bude.

Ljubav: Taktiziranje sa sopstvenim razmišljanjima i željama, ali i praćenje ponašanja i eventualnih promena u potezima druge strane je ono na šta biste trebali da obratite posebnu pažnju.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Škorpija

Posao: Nastavlja se period pojačanog angažovanja Škorpija na svim poslovnim frontovima. Energije ne bi trebalo da manjka, ali ipak vodite računa da se ne preopteretite.

Ljubav: Višak mogli biste ga kvalitetno iskoristiti i opustiti se u društvu drage osobe.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Dinamičan ali i naporan dan očekuje Strelčeve, koji će imati osećaj da obavezama nema kraja, ali i da sve teče usporenijim tempom nego što su navikli.

Ljubav: Ne bi bilo dobro da se poslovna nervoza prenese i na ljubavnu sferu, pa poradite da do toga danas ne dođe.

Zdravlje: Hronične tegobe.

Jarac

Posao: Odličan radni dan je pred većinom Jarčeva da sve zacrtane obaveze završe kako su i planirali. Dozu nervoze mogu vam uneti oni koji malo kaskaju.

Ljubav: Budite spremni za nove ideje i planove koji vam danas mogu stizati od drage osobe. Pažljivo saslušajte, pa tek onda odlučite.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Sasvim korektan dan je pred većinom Vodolijama da tekuće poslovne aktivnosti realizuju na zadovoljavajući način, doduše u malo sporijem ritmu.

Ljubav: Ukoliko ima nekih nerazjašnjenih sitnica koje blokiraju aktuelnu partnersku situaciju, najbolje bi bilo da ih uzmete u razmatranje i pokušate ukloniti.

Zdravlje: Osetljivost kardiovaskularnog sistema

Ribe

Posao: Odgovorno se fokusirajte na prioritetne obaveze ukoliko želite da sve okončate na zadovoljavajući način.

Ljubav: Nije povoljan dan za neke spektakularne ljubavne poteze, najbolje bi bilo da danas inicijativu prepustite drugoj strani.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs