ASTRO PROGNOZA

OVI HOROSKOPSKI ZNACI ĆE VAM BEZ RAZMIŠLJANJA ZABITI NOŽ U LEĐA: Budite oprezni jer vas lako pridobiju, pa SUROVO IZDAJU

Dobro obratite pažnju na spisak, jer vam to može pomoću u nekim situacijama da ne budete povređeni!

Horoskop
20:39h Autor:
OVI HOROSKOPSKI ZNACI ĆE VAM BEZ RAZMIŠLJANJA ZABITI NOŽ U LEĐA: Budite oprezni jer vas lako pridobiju, pa SUROVO IZDAJU
Horoskopski znaci koji će vam bez razmišljanja zabiti nož u leđa, Foto: Shutterstock

Dešava se da vas povrede ljudi od kojih ste to najmanje očekivali, a obično ste im se uvek našli kada je njima bilo nešto potrebno. Nije lako suočavati se za osobama koje znaju da vam vrlo lako uđu pod kožu, a onda vas prvom prilikom izdaju i razočaraju. Zato obratite pažnju na sledeće znake zodijaka, koji će vam bez razmišljanja "zabiti nož u leđa".

Ovan

Ovan je najveći “zabadač noža u leđa”. Oni za sebe tvrde da su odan horoskopski znak, ali njihovi postupci su ponekad vrlo upitni. Čine se prijateljski nastrojenim, ali kada uoče priliku za napredovanjem, čak i ako to znači izdati svoje najbolje prijatelje, ne prezaju ni pred čim.

Žena, Ljuta žena
foto: Shutterstock

Blizanci

Blizanci nisu uvek odani. Karakter Blizanaca definitivno je onaj na koji svi trebaju da pripaze. Oni su uspešni glumci i nemaju problem da se ponašaju kao vaši najbolji prijatelj jednog dana, a već sledećeg da vam okrenu leđa.

Lav

Lavovi su potpuni oportunisti. Nije da su zli, ali zapravo su vrlo nestalni i lako im se mogu okrenuti stvari u glavi. Lav želi da se popne do vrha, zbog čega će se, ako je potrebno, odreći svojih prijatelja.

Žena, Zla žena, Ljuta žena, Devojka
foto: Shutterstock

Škorpija

Škorpija je totalni “divljak”. S tako nepredvidivom i tajanstvenom ličnošću teško je predvideti šta bi mogao učiniti, i kada je prijateljstvo u pitanju, ne računajte na njihovu odanost. Škorpija je previše ambiciozna da bi svoja prijateljstva i osećaje drugih stavila na prvo mesto.

Ribe

Ribe su oni prijatelju koji će vam “zabiti nož u leđa”, a pritom vam se smešiti. Isto tako, one su jedan od najpovršnijih i najplićih znakova Zodijaka, što objašnjava zašto se pretvaraju da su vam dobri prijatelji, iako u stvarnosti traže načine da vas zgaze.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs