ASTRO PROGNOZA

KINESKI HOROSKOP OTKRIVA KOJI ZNACI OSTAJU BEZ POSLA U SKORIJEM PERIODU: Imaće BAŠ poteškoća u karijeri, ali i LJUBAVI

Proverite da li se i vi na listi!

Horoskop
20:27h Autor:
KINESKI HOROSKOP OTKRIVA KOJI ZNACI OSTAJU BEZ POSLA U SKORIJEM PERIODU: Imaće BAŠ poteškoća u karijeri, ali i LJUBAVI
Kineski horoskop otkriva ko ostaje bez posla u narednom periodu, Foto: Shutterstock

Prema kineskom horoskopu poteškoće u razvijanju profesionalne karijere imaće oni znaci koji su najmanje kompatibilni sa Zecom, kako je ova životinja obeležje 2023. Oni će imati velike probleme u ostvarenju ciljeva. Veoma često če upadati u konflikte, te če biti doveden u pitanje njhov integritet. Vrlo kao mogu dobiti i otkaz. Sa druge strane, neće im ići glatko ni na polju ličnog razvoja, kao i u pronalaženju partnera.

posao
foto: Shutterstock

PETAO

Većinu vremena ova životinja će morati da živi sama, bez ičije pomoći, što lako dovodi do psihičkog umora, stresa i pritiska. Kolege ometaju, konkurenti su glavni razlog koji otežava da se životni posao odvija po planu. Međutim, čak i ako ste uznemireni, morate da lupite sebi šamar i da se ponašate smireno, ne budite nestrpljivi da ne biste zabrljali stvari. Čak i ako ste na liderskoj poziciji, ovaj horoskopski znak se ne sme zanemariti, jer mnoge vaše odluke mogu uticati na opstanak celog tima.

zaposlena žena, posao
foto: Shutterstock

ZMAJ

Ovo je godina kada većina starih i novih planova Zmaja nailazi na određene prepreke. Zato treba voditi računa o sopstvenoj snazi za rad, izbegavati postavljanje previsokih ciljeva, prevelike ambicije, jer ko cisoko leti nisko pada. Ova životinja se lako susreće sa mnogim sukobima sa kolegama. Ako niste dovoljno mudri da se zaštitite, takođe možete upasti u zamku loših ljudi, postoji i mogućnost izdaje, kao i propasti u poslu ina šta trošite veliku energiju. Za one koji žele da promene posao, sada nije dobar trenutak. Pre nego što donesete važnu odluku, shvatite šta vam je potrebno i šta želite, piše Knowinsiders.

Devojka, Kancelarija, Otkaz, Otpuštanje
foto: Shutterstock

PACOV

Gledajući na sudbinu 12 životinja zodijaka 2023. godine, teško je da se karijera ljudi Pacova razvija stabilno jer se pojavljuju mnoge prepreke. Dakle, kada postoji problem, pokušajte da otkrijete osnovni uzrok problema umesto da ga privremeno ignorišete, u suprotnom će se ista greška ponavljati iznova i iznova. Kancelarijsko okruženje je složeno, potrebno je obratiti pažnju na sumnjive trikove protivnika i pokušati da izgradite harmoničan odnos sa svima. U suprotnom neko će vam podmetnuti nogu i letite napolje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs