HOROSKOP ZA 2. MART: Vagu čeka ZAMKA na poslu, dok je Škorpija zaljubljena do ušiju, a NJIMA sledi novi početak

Pažljivo donosite odluke jer sve što kažete danas, 2. marta može da se odrazi na vaš posao veoma brzo

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 2. MART: Vagu čeka ZAMKA na poslu, dok je Škorpija zaljubljena do ušiju, a NJIMA sledi novi početak
Horoskop za 2. mart 2023. godine, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Malo opušteniji tempo očekuje Ovnove ovog dana, ali ćete i dalje biti u dogovorima i susretima sa osobama koje su vam poslovno važne.

Ljubav: Sjajan dan vas očekuje i na ljubavnom planu da u kućnoj atmosferi provedete fine zajedničke trenutke.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije kože.

Bik

Posao: Moguće je da vas danas očekuje izvesno usporavanje na polju organizacije i dogovora za koje ste mislili da su uveliko završeni uspešno. Nemojte se suviše nervirati.

Ljubav: Bavite se vašom vezom, planovima za budućnost, iskoristite pozitivne aspekte jer ste na istim talasnim dužinama.

Zdravlje: Osetljivost respiratornog sistema.

Blizanci

Posao: Vaš trud i rad dolaze polako na naplatu. Očekuje vas možda unapređenje ili promena poslovne pozicije. Samo napred.

Ljubav: Možete se odlično provesti zajedno, uživati u nekim finim stvarima, a usput i porazgovarati o mnogim pitanjima koja su do sada predstavljala problem ili kamen spoticanja u vašem odnosu.

Zdravlje: Vodite računa o krvnom pritisku.

Rak

Posao: Ovaj dan donosi Rakovima pravi profesionalni uzlet i lakoću u obavljanju svih poslovnih zadataka.

Ljubav: Nova pokretačka snaga osetiće se i na ljubavnom polju, stoga se očekuje da vi budete inicijator bar jednog finog dešavanja. Uživajte.

Zdravlje: Prokontrolišite krvni pritisak.

Lav

Posao: Posao se odvija ustaljenim tempom, jeste da postoji izvesna težina i pojedina ograničenja, ali vi uspevate da se sa time izborite.

Ljubav: Kvalitet vaših odnosa sada zavisi prvenstveno od vas, stoga se ozbiljno zapitajte šta možete učiniti da oboje budete srećni i zadovoljni.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Devica

Posao: Brojna dešavanja su pred vama, počev od papirologije, dogovora, sređivanja zaostalih obaveza. Nema razloga za strah, uspećete sve da privedete kraju.

Ljubav: I vama i voljenoj osobi će prijati da se krećete i družite, da više vremena provodite zajedno.

Zdravlje: Moguća napetost, nervoza.

Vaga

Posao: Ne odugovlačite u nekim odlukama, ali isto tako ne žurite sa iskazivanjem svog ličnog stava kada je polje posla u pitanju, jer možete da imate veće ili bolje reći burnije posledice.

Ljubav: Realno gledano nikakav problem ne postoji u vašim emotivnim relacijama. Čak i da uspete da na kratko ustalasate odnos sa voljenom osobom, vrlo brzo će te prevazići razmirice.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Škorpija

Posao: Za sve što radite vezano za poslovni segment imaćete osećaj da idete korak napred, pa korak unazad. Sve skockate kako treba, a onda se u poslednjem momentu to nekako raspline, odloži ili ostane nedovršeno. Proći će i to.

Ljubav: U nekim vezama akcenat bi mogao biti na planiranju zajedničkog života ili uređivanju doma. Uživajte.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Strelac

Posao: Moguće je da vas očekuje kontakt sa osobom koja je izuzetno ozbiljna i koju poštujete i cenite njen rad, pa postoje jake mogućnosti za saradnju.

Ljubav: Opušten dan je pred vama da se sa posebnom pažnjom i naklonošću posvetite osobi do koje vam je stalo. Uživajte.

Zdravlje: Moguće meteoropatske reakcije, glavobolja.

Jarac

Posao: Iako vas ne očekuju ozbiljniji izazovi na profesionalnom planu, morate mnogo da se potrudite da pokažete šta umete i šta možete.

Ljubav: I dalje može biti promenljivo raspoloženje u vašim odnosima, pa je potrebno samo malo više fleksibilnosti da sve dođe na svoje mesto.

Zdravlje: Vodite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani.

Vodolija

Posao: Poslovni partneri, saradnici i vi sada imate isti cilj i zarad tog cilja ste spremni da i jedni i drugi prevaziđete eventualne nesuglasice i prepreke. Samo napred.

Ljubav: Potrebno je da provodite više vremena sa dragom osobom i pokažete da možete da nešto promenite i to bude na obostrano zadovoljstvo.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Ribe

Posao: Posebno treba naglasiti da obratite pažnju na sitnice, jer postoji mogućnost za propuste naročito u papirologiji. Vratite se unazad više puta i proverite sami sebe.

Ljubav: Ne dozvolite da se ljudi sa lošom energijom lepe za vas, troše vaše resurse i skraćuju vaše vreme za opuštanje.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs