HOROSKOP ZA 25. JANUAR: Devicu čeka svađa, Lav hrabro gazi napred, a NJIH sleduje veliko bogatstvo

25. januar nam donosi mnogo izazova, a na nama je da ih savladamo najbolje što znamo i umemo

Horoskop
Autor:
HOROSKOP ZA 25. JANUAR: Devicu čeka svađa, Lav hrabro gazi napred, a NJIH sleduje veliko bogatstvo
Horoskop za 25. januar 2023. godine, Foto: Shutterstock

Ovan

Posao: Nema prepreka na vašem profesionalnom putu danas. Očekuje vas nešto opušteniji ritam i dobra saradnja sa ostalima u okruženju.

Ljubav: Nekome iz šireg prijateljskog okruženja ste tajna simpatija. Nemojte da vas to suviše iznenadi.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Još jedan solidan radni dan je pred Bikovima. Moguće je poboljšanje ili jačanje neke saradnje iz prošlosti pa vredi o tome razmisliti jer bi mogla biti dugoročnija.

Ljubav: Najveći izazovi na ljubavnom planu dolaze vam upravo iz poslovnog okruženja. Možda spojite lepo i korisno, nikad se ne zna.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Blizanci, punom parom napred, u prvom ste planu i ne dozvolite da vam iko poremeti ritam i planove. Vaš trud i angažovanje biće primećen i nagrađen od strane autoriteta.

Ljubav: Moglo bi da vam iskrsne neko romantično putovanje, što bi bio pun pogodak u ovom trenutku.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Na momente smoreni a na momente vrlo poletni i spremni i za najveće profesionalne izazove biće Rakovi. Uglavnom ćete biti zauzeti formalnostima i papirologijom. Završavajte sve iz prethodnog perioda.

Ljubav: Promenljivo raspoloženje očekuje vas na vašem ljubavnom planu. Nije preporučljivo da se bavite sada prošlošću, ostavite to za neki drugi dan, treba vam mir i opuštanje.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Lav

Posao: Iako možda niste baš najzadovoljniji kako se poslovni tokovi odvijaju, razloga za nezadovoljstvo ne bi trebalo da bude, jer vas u najavi očekuje dosta dobrih poslovnih dogovora. Na vama je da budete što realniji i fleksibilni ako je moguće.

Ljubav: Ne izbegavajte da o problemima i dilemama razgovarate. Zajednički ćete sve mnogo brže i lakše rešiti.

Zdravlje: Meteoropatske reakcije.

Devica

Posao: Neke poteškoće tehničke prirode, mogle bi da vam naprave izvesne zastoje i izazovu nesporazume sa nadređenima. Budite staloženi i strpljivi i ne upadajte u konflikte.

Ljubav: Posao i karijera su vam trenutno u fokusu, a voljen osoba možda za to i nema razumevanja. Na suptilan način objasnite kako stvari stoje.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vaga

Posao: Vage vi ste u punom naletu kreativnosti i novih originalnih ideja. Iskoristite priliku da se pokažete u pravom svetlu u poslovnom okruženju.

Ljubav: Prilika za flert i opuštenu priču, ne bi trebalo da zafali ni ovog dana. Moguć je poziv od osobe koju ste upoznali na nekom putovanju.

Zdravlje: Budite fizički aktivni.

Škorpija

Posao: Posla će biti u standardnim i očekivanim okvirima i ovog dana, a ono na šta biste danas mogli da potrošite višak vremena i što će vas opustiti je neki hobi.

Ljubav: Što se novih simpatija tiče, ima ih oko vas, aktuelne su tu i one stare, ali vi ste nekako u svom svetu trenutno i niste mnogo oduševljeni izborom.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Strelac

Posao: Iako vas očekuje pojačana komunikacija i dosta raznoraznih aktivnosti, ne bi trebalo da vam to predstavi neko veliko opterećenje. Imate vi energije za sve.

Ljubav: Prijala bi vam kućna atmosfera, a mogli biste i da pozovete neke rođake ili prijatelje na druženje.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani, ne preskačite obroke.

Jarac

Posao: Nema prepreka na profesionalnom putu kod Jarčeva, eventualno se pripazite nelojalne konkurencije i ljubomornih osoba u okruženju.

Ljubav: Trebalo bi da izbegnete nekako moguće ljubomorne komentare vaše drage osobe.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Vodolija

Posao: Vodolijama malo ko može stati na put, posebno na polju kreativnosti i originalnosti. Očekuje vas možda i nova poslovna ponuda ili saradnja.

Ljubav: Družite, se izlazite, menjajte ono što vam ne prija, imaćete dosta prilika da steknete nova i zanimljiva poznanstva i simpatije.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Ribe

Posao: Nema u najavi loših aspekata što se poslovne sfere tiče, ali će se vama činiti kao da je sav teret ovoga sveta pao na vas.

Ljubav: Bez značajnijih promena u vašem ljubavnom životu, trebalo bi da se pozabavite preispitivanjem ličnih stavova i očekivanja.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs