Nju svi slušaju

ASTROLOG SAVETUJE KAKO TREBA DA SE PONAŠAMO ZA VREME MLADOG MESECA: Na svaki horoskopski znak će imati poseban uticaj

Saznajte kako će mlad Mesec u Vodoliji uticati na horoskopske znakove. Poznata astrološkinja savetuje kako treba da se ponašamo.

Horoskop
Autor:
ASTROLOG SAVETUJE KAKO TREBA DA SE PONAŠAMO ZA VREME MLADOG MESECA: Na svaki horoskopski znak će imati poseban uticaj
Kako će mlad Mesec u Vodoliji uticati na horoskopske znakove, Foto: Shutterstock

Kad se mesec resetuje – postane opet mlad, to predstavlja novi početak koji inspiriše nove mogućnosti, osnažuje nas i uvodi nova iskustva.

Mlad Mesec 21. januara u Vodoliji, koji danas stiže neposredno nakon završetka retrogradnog Merkura, je idealan da uskočimo u uzbudljive nove projekte, oslobodimo svoje neobične snove i ideje i prihvatimo našu jedinstvenu individualnost.

Uopšteno govoreći, mladi meseci se odnose na uobličavanje namera. Pošto je ovaj mlad mesec u progresivnoj Vodoliji, on je tu i da pomogne u razbijanju samonametnutih ograničenja i podstakne vas da budete proaktivni u svojim strastima i pobunite se protiv tradicionalnih pristupa koji su možda zastareli.

Mlad Mesec
Mlad Mesecfoto: Shuterstock

Intelektualni vazdušni znak je moćan učitelj timskog rada, drugarstva i humanitarnosti - povezivanje sa drugima i sagledavanje šire slike su ključne teme ovog mladog meseca.

„Vodolija je fiksni vazdušni znak, tako da će teme komunikacije, veze, humanosti, napredne tehnologije i brzih promena preovladavati“, kaže Tameri Ater, astrološkinja i osnivač Gift of the Nile za Pop Sugar, dodajući da će „fiksna priroda Vodolije pomoći mnogima od nas da ostvare ideje koje mogu promeniti tok naših života u godinama koje dolaze."

astrolog Tameri Ater
foto: Prinscreen / Linkedin

Svetle i inovativne ideje su sada zrele, posebno sa Merkurom u Jarcu, objašnjava Ater. Zato dajte priliku svojim najnekonvencionalnijim idejama i preduzmite praktične korake za njihovo postizanje.

Venera i Saturn se takođe susreću u Vodoliji otprilike u ovo vreme, što, prema Tameri „donosi potencijal dugovečnosti u veze i finansijske poduhvate formirane oko mladog meseca“.

Ovaj mladi mesec pruža savršeno vreme za pauzu, razmišljanje i planiranje svetle budućnosti.

„Odvojite nekoliko dana nakon mladog meseca da napišete svoje namere, a zatim počnite da preduzimate male korake da biste ih ostvarili“, njena je poruka.

Radoznali ste da znate šta vam sprema neobična i oštra energija ovog mladog meseca Vodolije? Ater govori i o astrološkom značenju mladog meseca 21. januara i o tome kako to može uticati na vaš horoskopski znak.

Duhovno značenje

Između 21. januara i 19. februara, sunce ulazi u vizionarsku Vodoliju nakon svog putovanja kroz marljivog Jarca. Kao fiksni vazdušni znak, vodonosac je slobodnog duha, marljiv i buntovan zahvaljujući svom planetarnom vladaru, Uranu.

Vodolija
foto: Shutterstock

Dakle, ako primetite da malo kršite pravila, verovatno možete kriviti sezonu Vodolije. Prvi mlad mesec u 2023. u naprednoj Vodoliji inspiriše nas da razmišljamo van okvira, rizikujemo i dovodimo u pitanje status kvo. Takođe nas podseća da prihvatimo svoju individualnost i slavimo ono što nas čini jedinstvenim. Mlad mesec u Vodoliji je odlično vreme za eksperimentisanje sa novim izgledom, proširenje društvene mreže i učenje noveih veština.

U duhovnom smislu, mlad mesec 21. januara u Vodoliji je vreme da napravite korak unazad i pogledate širok spektar stvari, odredite opšte ciljeve i razmislite koliko su ove teme relevantne za vaš život. Samorefleksija je ključna tokom ovog mladog meseca: razmišljanje o vašim jedinstvenim osobinama, koje vas odvajaju od drugih i rad na usklađivanju sa svojim autentičnim ja (uključujući i čudne i ekscentrične delove) može vam pomoći da ostvarite svoj idealan način života 2023.

Evo kako mlad mesec u Vodoliji u januaru 2023. može da utiče na vaš horoskopski znak i kako možete da iskoristite buntovničku energiju vodonosca da biste zaključali progresivnu budućnost.

Ovan (20. mart-19. april): Prvi mlad mesec u godini obogaćuje vaš društveni život. Sjajno je vreme da se družite u prirodi, bilo u vašem omiljenom kafiću ili na nekom potpuno novom mestu. Ali i kada širite svoja prijateljstva, obratite pažnju na kvalitet umesto kvantitet! „Nove veze koje sada sklapate mogu biti izuzetno važne za vašu karijeru“, objašnjava Ater. „Upoznavanje novog komšije ili prijatelja člana porodice može biti prikriveni blagoslov.“

Bik (20. april-20. maj): Spremni ste da se upustite u ozbiljan posao. Ovaj mlad mesec osvetljava vaš javni život i traži od vas da izađete van okvira u smislu vaše karijere i poziva duše. Vaša reputacija je trenutno u potpunosti vidljiva, a na vama je da donesete odluku - možda ste bukvalno na ivici da promenite karijeru ili razmišljate o tome koje promene treba da napravite da biste unapredili svoju poziciju u životu.

Blizanci
foto: Shutterstock

Blizanci (21. maj-20. jun): Mladi mesec inspiriše vašeg unutrašnjeg putnika. Dok proširujete svoje znanje pod ovim novim mesecom, razmišljate i o međunarodnom putovanju? Odličan trenutak za to može biti u narednih šest meseci", kaže Ater. „Stranac koga sretnete tokom ovog vremena može postati jedan od vaših najbližih prijatelja.“

Rak (21. jun-22. jul): Pred vama su nove prilike koje mogu da zamenie stvari od kojih možda niste spremni da se rastanete. Možda previše žrtvujete sebe, a ovaj novi mesec vas podseća da ne preuzimate odgovornost ni za koga drugog osim za sebe. "Takođe, možete poboljšati svoj seksualni život i finansijska partnerstva", kaže Ater.

Lav (23. jul-22. avgust): Bez obzira na to da li imate partnera, vaše veze jedan na jedan su fokus ovog mladog meseca. Možda se sastajete sa posebnom osobom ili radite na poboljšanju postojeće, ili bi vas, s druge strane, buntovna Vodolija mogla naterati da preispitate svoje odnose. Šta god da se desi, sve je u ime napretka. Razjasnite šta tražite i nastavite sa akcijom tako što ćete se pridružiti sajtu za upoznavanje ili se obavezati da ćete sami izlaziti jednom nedeljno da upoznate nove ljude.

Devica
foto: Shutterstock

Devica (23. avgust-22. septembar): Vaša oštra duhovitost i fokusiranost na detalje dobro će doći tokom ovog mladog meseca. Odličan je trenutak da vizualizujete svoje ciljeve za ovu godinu i posadite seme pod ovim mladim mesecom pretvarajući ih u svakodnevne navike. „Sistemi i procesi koje sada implementirate su inovativni i imaju sposobnost da polako menjaju vaš život na bolje“, objašnjava Ater.

Vaga (23. septembar-22. oktobar): Usmerite svoj kreativni duh bez napora. Ova moćna lunacija može vas osnažiti da započnete nove kreativne projekte - potražite inspiraciju u svom unutrašnjem detetu. Ater kaže i da su pred vama novi izgledi za zabavljanje - „odlično vreme da se usredsredite na romantiku i unesete neke luksuzne trenutke u svoj život“.

Škorpija (23. oktobar-21. novembar): Vaš osećaj za dom i porodicu se menja, Škorpija. Energija Vodolije vas tera da preispitate neke od svojih obaveza u porodici ili čak svoju ulogu u vašoj porodici ili životnoj situaciji. Postavljanje novih granica i preuređenje vašeg prostora može vam doneti plodan početak. Novac za finansiranje vaših promena može doći iznenada.

Strelac (22. novembar-21. decembar): Mladi mesec bi mogao da izazove da se osećate nemirno, ali možete da razjasnite neke stvari. Dobro je zapitati se da li vam vaše trenutne pozicije ili tradicije služe ili treba da ih promenite. „Neki od vas će možda odlučiti da pohađaju neki kurs kako bi stekli nove kreativne veštine, što će doneti radost", poručuje Ater.

Jarac
foto: Shutterstock

Jarac (22. decembar-19. januar): Na umu vam je novac i ovo je prelep trenutak za sadnju finansijskog semena. Energija naprednog razmišljanja može da vas inspiriše - vaša mentalna jasnoća je visoka i kreativne ideje o tome kako zaraditi novac će teći lakše. Sa druge strane, dobra je ideja da razmislite o tome šta vam je najvažnije.

Vodolija (20. januar-18. februar): Da li ste spremni da prigrlite svoje ekscentrično ja? Budete potpuno autentični i uskladite se sa onim što želite da budete. Potvrdite sebe kroz brigu o sebi. Ater kaže da je potpuna transformacija na horizontu, tako da ne treba da se plašite da eksperimentišete sa stvarima za koje čak i vi mislite da su čudne, ali novi izgled, promena vaše ličnosti ili oboje su pred vama.

Ribe (19. februar-20. mart): Moćan je trenutak da se usredsredite na svoje duhovno blagostanje i integrišete nove rituale kako biste unapredili svoju praksu. Ovo je trenutak da se prizemljite. "Iskoristite ovo vreme da očistite fizički i emocionalni nered u kući. Do sledećeg meseca, jasnije ćete razmišljati i postići mir.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs