PRVIH 6 MESECI 2023. GODINE OVIH 5 ZNAKOVA ČEKA ČISTA SREĆA: Sve što požele ostvariće im se

Proverite da li ste među srećnih 5 znakova Zodijaka koje u ovoj 2023. godini očekuje nepomućena sreća

Horoskop
Autor:
PRVIH 6 MESECI 2023. GODINE OVIH 5 ZNAKOVA ČEKA ČISTA SREĆA: Sve što požele ostvariće im se
5 znakova Zodijaka koje velika sreća čeka u prvih 6 meseci 2023. godine, Foto: Shutterstock

Prelazak Saturna u znak Ribe 7. marta podstiče nas da iskoristimo svoje slabosti i pretvorimo ih u prednost. U martu takođe Pluton ulazi u Vodoliji i donosi sve što je vezano za samooslobađanjem i napredovanjem.

Jupiter 16. maja 2023. završava svoj boravak u znaku Ovna i prelazi u Bik, gde će ostati do 25. maja 2024. Kada Jupiter, planeta sreće, znanja, visokog obrazovanja, duhovnosti i filozofije ulazi u znak Bika – nudi priliku da se ostvari pravi napredak ka snu ili dugoročnom cilju; i puste korene za dugovečnost i uspeh, piše Sensa.

Astrolozi ističu da 5 horoskopskih znakova očekuje ostvarenje želja u prvih 6 meseci, odnosno u prvoj polovini 2023. godine, a evo o kome je reč:

Sreća
foto: Shutterstock

1. Blizanci

Početak godine obeležiće veliki poslovni uspeh, a zahvaljući bogatom drušvenom životu postići ćete ono što ste oduvek sanjali. Vaš poslovni uspeh sa radošću će dočekati i vaši poslovni partneri.

2. Ribe

Početkom godine poželećete da pokažete svoju seksualnost i da voljenoj osobi kažete šta osećate. Po prirodi ste strastvena osoba, ali će vam u ovom periodu biti potreban mir kako biste maštali o velikoj ljubavi. U poslovnom smislu ćete biti izuzetno uspešni.

3. Bik

Početkom godine poželećete da se bavite kreativnim radom. Najveće blago za vas biće prijatna atmosfera u kući, zbog čega ćete satalno biti dobro raspoloženi. Zato se potrudite da stovrite harmoniju u svom domu.

Par, Ljubav, Sreća
foto: Shutterstock

4. Ovan

Došlo je vreme kada će se vaš rad napokon isplatiti. Vaša romantična duša će moći da umnoži sreću.

5. Vodolija

Vama je sasvim lako zadobiti poštovanje drugih, ali najviše uspeha imaćete u ljubavnom životu. Predstavnici suprotnog pola učiniće sve da vas razmaze i omoguće vam lagodan život.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs