Nesvakidašnja avantura

Domaći glumci sinhronizovali film o dinosaurusima

Iskusni glumci su sa decom glumcima učestvovali u sinhronizaciji filma Šetnja sa dinosaurusima 3D
Filmovi 15.11.2013. - 17:46h Autor: Tanjug
Foto: You Tube/ Print Screen

Glumci Viktor Savić, Tamara Dragičević, Marko Živić, Pavle Jerinić, deca Anđela Alavirević i Miloš Šarić iz dramskog studija BIS, i Dragan Vujić, predstaviće 19. novembra u šoping-molu Delta siti film Šetnja sa dinosaurusima 3D.

 

Iskusni glumci su sa decom glumcima, čija je mentorka Dušica Novaković, učestvovali u sinhronizaciji filma, a reditelj sinhronizacije je Dragan Vujić Vujke.

 

Nesvakidašnja avantura i do sada najambiciozniji film o dinosaurusima, koji će omogućiti publici da vidi kako je zapravo izgledalo kada su dinosaurusi vladali zemljom, stiže u bioskope 19. decembra, najavio je danas distributer "MegaKom film".

 

Glumci će otkriti u Delta sitiju repliku jajeta dinosaurusa koje će služiti kao kalendar, obeležavajući koliko dana je preostalo do premijere filma.

 

Šetnja sa dinosaurusima 3D verno prikazuje period od pre 70 miliona godina, davno izumrla bića i njihovo prirodno okruženje.

 

Film prati priču o porodici, njenom raspadanju, odrastanju, rivalstvu, takmičenju i neumornoj borbi za opstanak.

 

Na dalekom severu Aljaske svake godine zavladaju duge zime, tromesečni periodi stalnog mraka i snažnih snežnih oluja, koji teraju hiljade dinosaurusa na veliku migraciju ka jugu.

 

Na taj put publika kreće sa čudnim, ali simpatičnim dinosaurusom Pačijem.

 

Od trenutka rođenja Pači je morao da se bori protiv rivalski nastrojene braće i sestara, divljeg i nepredvidljivog sveta, zastrašujućih grabljivaca.

 

Nakon što jedan od njegove braće strada, Pači sa prijateljima kreće na putovanje na jug kako bi pronašao svoju porodicu, prolazeći kroz brojne avanture.

 

Šetnja sa dinosaurusima 3D zasnovana je na istoimenoj popularnoj TV seriji koja je 1999. godine prikazivana na britanskoj televiziji BBC.

 

Producent je kuća BBC Earth, zastupnik kompanije BBC Natural History Unit, najvećeg svetskog producenta dokumentaraca o prirodi.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...