Ne voli sadomazohizam

50 Nijansi: Dakota tražila dublerku za scene bičevanja!

Tu je taj krupni kadar moje zadnjice koju Grej udara kaišem. Zapravo nije moja, već dublerkina, jer ja ne volim da me udaraju po dupetu", izjavila je mlada glumica
Filmovi
08:14h Autor:
Foto: Fonet

S obzirom na to da nije ljubitelj sadomazohističkih igrica, glumica Dakota Džonson, koja tumači glavnu žensku ulogu u hit erotskom filmu "50 nijasni - siva", tražila je da je u jednoj od seksi scena zameni dublerka.

 

"Tu je taj krupni kadar moje zadnjice koju Grej udara kaišem. Zapravo nije moja, već dublerkina, jer ja ne volim da me udaraju po dupetu", izjavila je mlada glumica gostujući u američkoj TV emisiji "Entertainment Tonight".

 

Ni njen partner u filmu, Džejmi Dornan, nema sadomazohističkih sklonosti.

 

"Pre filma, nisam ništa znao o sadomazohizmu. Morao sam dosta toga da naučim budući da igram "eksperta"", naveo je on u intervjuu za BBC.

 

Najintrigantniji par: Evo kako su Anastasija i Kristijan Grej izgledali na premijeri filma! (FOTO)

 

O junaku filma, Kristijanu Greju, 32-godišnji glumac nema neko naročito mišljenje: "Bizaran je i pomalo imbecilan".

 

"Svakako nije običan čovek. Veoma je komplikovan i stalno u skukobu sa samim sobom. Volim tu vrstu uloga, zanimljive su mi", objasnio je Dornan.

 

Film "50 nijansi - siva" postiže veliki uspeh na bioskopskim blagajnama širom sveta, a u Srbiji ga je zaključno sa nedeljom video 62.361 gledalac, što je više od otvaranja filma "Montevideo, vidimo se!" koji je bio rekorder na našoj teritoriji, kao i više od velikih internacionalnih hitova poput serijala Hobit koji je do sada držao rekord među stranim filmovima.

 

Oštar protest žena zbog filma: 50 nijansi sive govori žrtvi da je nasilje bilo samo romansa! (FOTO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...