SEKS I GRAD BEZ JEDNE JUNAKINJE

Pogodak ili potpuni promašaj? "Seks i grad" vraća se na male ekrane, ali bez omiljene junakinje!(FOTO)

Sara Džesika Parker godinama nije skrivala veliku želju da glumačku postavu "Seks i grada" još jednom okupi u trećem filmu iz istoimene franšize nastalom na temelju kultne serije.

Filmovi
Pogodak ili potpuni promašaj? "Seks i grad" vraća se na male ekrane, ali bez omiljene junakinje!(FOTO)
Foto: Profimedia

Međutim, planove joj je pokvarila Kim Katral, koja je vrlo direktno rekla kako nema nameru ikad više da reprizira ulogu obožavane Samante.

"Glumila sam je i duže nego što sam trebala, jer sam volela 'Seks i grad'. Na mnogo načina ta serija je bila veliki blagoslov, ali nakon drugog filma bilo mi je dosta. Nisam mogla shvatiti zašto me jednostavno ne zamene s drugom glumicom, nego su me umesto toga maltretirali. Ne znači ne. Ne želim ni sat vremena provesti u situaciji u kojoj mi nije ugodno. Želim da biram s kim ću provoditi vreme privatno i profesionalno. To je moj život, ispričala je direktna i iskrena Kim u intervjuu.

Sara Džesika Parker, Keri Bredšo, Samanta Džouns, Kim Katral, Seks i grad
foto: Profimedia

Na površinu su u međuvremenu isplivale brojne informacije o tenzijama na setu i činjenica da Sara i Kim zapravo nisu bile u dobrim odnosima, pa nikoga nije začudila najnovija vest - "Seks i grad" verojatno se vraća na male ekrane, ali bez Samante.

HBO Max planira kratki reboot serije od nekoliko epizoda u kojima će se pojaviti Sara Džesika Parker (Keri Bredšo), Kristin Dejvis (Šarlot Jork) i Sintija Nikson (Miranda Hobs).

Seks i Grad
foto: Profimedia

Još uvek nije poznato hoće li autori izostaviti lik Samante Džouns u potpunosti, tj. postoji li mogućnost da je glumi neto drugi, ali šanse da se to dogodi uistinu su male. Sara je jednom prilikom objasnila kako nikog drugog ne vidi kao potencijalnu novu Samantu.

"Imali smo veliku povezanost s publikom, Njujorkom i ekipom koja je radila na seriji. Napravili smo zajedno sve te lude priče i zato ne želim to da pokvarim. Ne mogu zamisliti nikog drugog u toj ulozi. Kim je rekla sve što je trebala reći i to je njena privilegija", zaključila je Sara.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs