Divno

10 filmova koje morate pogledati barem jednom u životu: Nećete se pokajati!

Vreme praznika se bliži, a zbog novonastale situacije preostaje nam samo da se zatvorimo u kuću i gledamo filmove

Filmovi
Foto: Profimedia

Ako već birate filmove koje ćete gledati, predlažemo vam 10 klasika koje morate pogledati barem jednom u životu. Verujte nam: nećet se pokajati!

Let iznad kukavičjeg gnezda

Patrik je zločinac koji završava u psihijatrijskoj ustanovi odakle planira da se bori protiv sistema. Kada odluči da pobegne, sa drugim pacijentima razvija plan i sve kreće nepredvidivim tokom.

Dogodilo se jedne noći

Eli je razmažena kćerka milionera koja beži od porodice. Na svom putu upoznaje Pitera, novinara koji traži neverovatnu priču.

Iako su glumci smatrali da posao nisu dobro uradili, ova komedija je nešto najsmešnije što ćete pogledati ovih dana.

Kad jaganjci utihnu

Studentkinja FBI akademoje radi na složenom slučaju i traži pomoć Hanibala Lektora, neverovatnog lekara. Ako želite pošteno da se isprepadate pogledajte ovaj neverovatni film:

Prohujalo sa vihorom

Ako ste željni ljubavne priče sa neverovatnom glumom, ovaj film morate da pogledate:

Eni Hol

Stend-ap komičar se zaljubljuje u neurotičnu i nestabilnu pevačicu Eni Hol. Film napravljen kao ismevanje romantičnim pričama postao je kultna romantična priča sa smešnim sekvencama.

Američka lepota

Kada glavni lik napuni 40 godina, kao da ga hvata kriza srednjih godina i on pokreće lavinu dešavanja koja utiču na njegov, ali i na život njegove porodice.

Apartman

Zaposleni u osiguravajućem društvu ima apartman blizu kancelarije, te dopušta direktorima da se sastaju kod njega u stanu. To će mu uskoro postati veliki problem.

TV mreža

Vlasnici TV mreže koriste ludilo svog zaposlenog da bi povećali gledanost i stvorili veću zaradu.

Devojka od milion dolara

Kada uporna i talentovana devojka upozna pravog trenera, dešavaju se čuda. Ponekad je veoma teško gledati Istvuda kako režira i glumi, jer on svoje likove ne štedi.

Engleski pacijent

Neverovatno lepa priča i neverovatno lep film - ostaviće vas bez daha. Sve što vam je potrebno su kokice, ćebe i par sati da odgledate ovo divno čudo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs