Pala poslednja klapa

Završeno snimanje druge sezone Državnog službenika!

Emitovanje hit serije se sa nestrpljenjem očekuje na Superstar TV

Filmovi
14:07h Autor:
Foto: Promo

Snimanje druge sezone domaće hit serije "Državni službenik" zvanično je završeno, a njeno emitovanje sa nestrpljenjem se očekuje na Superstar TV kanalu.

 

Snimanje koje je trajalo skoro četiri meseca, bilo je zahtevno, ali ekipa serije je veoma zadovoljna onim što su uradili pa su poslednju klapu zasluženo proslavili zajedno sa prijateljima u jednom beogradskom klubu.

foto: Promo

Akciona serija Predraga Gage Antonijevića, u produkciji Telekoma Srbija, već sa prvom sezonom nesumnjivo je uvela nove standarde u televizijskom sadržaju kod nas, prikupivši svu pažnju i simpatije gledalaca. U novoj sezoni, tajni agenti državne bezbednosti suočiće se sa sajber kriminalom kao savremenom pretnjom po bezbednost zemlje i njenih građana, dok će neočekivani zapleti, uzbudljiva akcija i specijalni efekti zasigurno opravdati dosadašnji uspeh serije. Ekipi vrhunskih glumaca iz prve sezone poput Milana Marića, Žarka Lauševića, Nebojše Dugalića, Marte Bjelice i Ljubomira Bulajića, pridružuju se Nikola Rakočević, Petar Benčina, Tanasije Uzunović, Miodrag Krstović i mnogi drugi, a koje su njihove uloge u lavirintu intriga gledaoci će moći da saznaju uskoro na Superstar TV-u.

 

1 / 9 Foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...