Bioskop sa 5 zvezdica

CineStar proglašen najboljim bioskopom u Evropi!

Prestižna nagrada Internacional Exibitor of the Year koju dodeljuje međunarodno udruženje bioskopa UNIC veliko je priznanje kompaniji Blitz-CineStar

Filmovi
Autor:
CineStar proglašen najboljim  bioskopom u Evropi!
Foto: Promo

Međunarodno kinematografsko udruženje (UNIC) proglasilo je CineStar Cinemas najboljim bioskopskim prikazivačem u Evropi u 2019. godini, a nagradu će dodeliti upravi Blitz-CineStara na kongresu CineEurope u Barceloni u junu ove godine.

CineEurope je najdugovečniji i najuspešniji evropski kongres za velike, regionalne i nezavisne filmske profesionalce. Na kraju kongresa dodeljuje se priznanje Internacional Exhibitor of the Year bioskopskom prikazivaču čija dostignuća, novi projekti, rast i liderstvo u industriji postavljaju nove standarde i pomeraju granice.

Ove godine prestižna nagrada odlazi upravo Blitz-CineStaru. Iz CineEurope su istakli da je Blitz-CineStar pravi primer takve kompanije, koja iznova podiže lestvicu u industriji i ostvaruje konstantan rast. Posebno su istakli kako je Blitz-CineStar izuzetno predan u pružanju najboljeg mogućeg bioskopskog doživljaja svojoj publici, stavljajući u prvi plan stalne inovacije, čime su postali jedan od vodećih i najbrže rastućih bioskopskih lanaca u regiji i Evropi.

Nagrada za najboljeg evropskog bioskopskog prikazivača je kruna poslovanja, a stigla je upravo nakon nedavnog otvaranja multipleksa u Banja Luci i uoči skorog projekta u Beogradu, tokom ove godine.

"Izuzetna nam je čast da primimo ovu vrednu nagradu CineEurope, ali i zadovoljstvo i ponos što je struka prepoznala naš stalni napor, ulaganje, ali i znanje. Zahvalio bih se svim našim zaposlenima, našim poslovnim partnerima i vernim posetiocima, koji su takođe deo ovog uspeha, a naša vizija Bioskopa s pet zvezdica je očigledno bila pun pogodak. CineStar je postao sinonim za najbolje bioskopsko iskustvo u Evropi, stvorili smo lanac bioskopa nove generacije u koji smo ekskluzivno doveli neke revolucionarne formate kao što su 4DX i KIDS CINESTAR dvorana sa toboganima i zonama za igranje.

foto: Promo

Stvorili smo destinacijske bioskope s barovima i raznim sadržajima u kojima posetioci vole da borave i u kojima svako pronalazi nešto za sebe. Svaki naš novi bioskop je uvek po nečemu bolji, a naš najnoviji projekat u Beogradu, u Ada Mallu koji se upravo gradi, biće najlepši i najmoderniji bioskop u Srbiji. Veliko je zadovoljstvo biti prvi u branši u Evropi, to nam daje krila da nastavimo, a obzirom da Blitz-CineStar i dalje širi svoj lanac novim projektima u regiji, ova nagrada nas i obavezuje da budemo uvek bolji i da zadržimo ove visoke standarde", kaže Zoran Savić, direktor Blitz-CineStar Srbija.

U sklopu investicionog ciklusa koji Blitz-CineStar sprovodi od svog osnivanja 2003. godine do danas, CineStar Cinemas grupa u regiji broji 23 multipleksa (uključujući naredni u Beogradu), sa 145 digitalnih dvorana i preko 23.000 sedišta, što zajedno sa gotovo 5 miliona prodatih ulaznica godišnje - čini CineStar Cinemas najvećim i najuspešnijim bioskopskim prikazivačem u regiji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs