Stend ap komedija

Mnogo smeha uz Veče otvorenog mikrofona, 8. decembra

Usudi se i budi duhovit! Ukoliko želite da se oprobate u stand up komediji ili samo da se ismejte, 8. decembra održaće se Veče otvorenog mikrofona, takmičenje za nove stend ap komičare
Događaji
12:54h
Mnogo smeha uz Veče otvorenog mikrofona, 8. decembra
Foto: Standup.rs

U organizaciji udruženja Standup.rs, 8. decembra će se održati veče otvorenog mikrofona Vol. 6, takmičenje za nove stand ap komičare.

Ukoliko i vi mislite da ste dovoljno duhoviti i ako želite da se oprobate u ovakvom nastupu, prijave za takmičenje primaju se putem sajta www.standup.rs i na adresi standup@standup.rs, zaključno sa 5. decembrom. Nakon toga, svi prijavljeni će biti obavešteni o tome da li učestvuju na Večeri otvorenog mikrofona, kao i o ostalim detaljima.

Takmičari će imati 5 minuta da pokažu žiriju i publici spremljeni nastup, a pobednik dobija kao nagradu nastupe u organizaciji standup.rs.

Program takmičenja vodi Srđan Dinčić iz organizacije Standup.rs, a žiri čine Minja Bogavac, dramska spisateljica, Una Senić, tv voditeljka, Igor Brakus, autor i radio voditelj, Nikola Škorić, glumac i Dušan Bulić, tv scenarista.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Doma omladine Beograda, po ceni od 200 dinara. Prvih 100 studenata i učenika imaju popust od 50% (uz indeks i đačku knjižicu).

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs