Najava

GLOW - Nova revija Ines Janković

Modna dizajnerka Ines Janković najavljuje svoju samostalnu reviju za kolekciju proleće/leto 2014. pod nazivom GLOW. Revija će se održati u Sava Centru, 5. juna 2013 u 21h, u organizaciji modnog studija Click.
Događaji 31.05.2013. - 18:18h

Inspiracija za kolekciju Glow je lik Mišel Fajfer (Michelle Pheiffer) u kultnom filmu Briana de Palme, Scarface, iz 1983. godine. Ines se ovoga puta bavi vanvremenskim glamurom prebačenim u stil urbanih dama svetskih metropola. Kao i prethodnih puta, i ovom kolekcijom dominiraju haljine, suknje, pantalone, košulje i sakoi, a po prvi put Ines će na reviji predstaviti i svoj nakit. Njene revije se izdvajaju uvek zanimljivom scenografijom, te će to biti slučaj i ovoga puta.

 

Prethodna godina je za Ines Janković bila izuzetno značajna i uspešna. Prikazala je dve kolekcije: jednu za sezonu proleće /leto pod nazivom Otmena ironija koju je predstavila revijom u Supermarketu, a drugu za jesen/zimu pod nazivom Burgundy Algorithm, čiji je deo prikazala na 32. Beogradskoj Nedelji mode, u okviru Modnih vinjeta. Krajem prošle godine, Ines je otvorila i svoj showroom - INES Atelier na Dorćolu, kada je pored odeće predstavila svoju prvu kolekciju nakita.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...