PRIJAVITE SE!

STIL I CHEF RADOMIR RAŠA VLAČIĆ VAS POZIVAJU NA GASTRONOMSKO DRUŽENJE

Magazin i web portal Stil organizuju kulinarski Masterclass, 18. maja 2024. godine, u prijatnom ambijentu BIG Fashion šoping centra u Beogradu, u Višnjičkoj 84, u periodu od 11 do 14 časova.

Događaji
13:19h Autor:
STIL I CHEF RADOMIR RAŠA VLAČIĆ VAS POZIVAJU NA GASTRONOMSKO DRUŽENJE
Foto: Promo

Ovo je prilika za ljubitelje kulinarstva da uz našeg poznatog Chef-a, Radomira Rašu Vlačića, otkriju nove kulinarske tajne i dovedu svoje kuvanje do savršenstva.

Raša će prvo pokazati kako se priprema konkretan obrok, nakon čega će timovi, sačinjeni od prijavljenih kandidata, imati priliku da se oprobaju u pripremi istog obroka, a najbolji među njima, prema mišljenju stručnog žirija, biće nagrađeni poklon paketima sa fantastičnim proizvodima Imleka, Bio Špajza i Perutnine Ptuj, koji su podržali organizaciju ovog događaja.

Na kraju događaja, degustiraćemo pripremljena jela, družiti se, a biće zanimljiv program i za najmlađe.

Zainteresovani za ovu avanturu mogu se prijaviti tako što će popuniti formular na ovom linku: https://docs.google.com/forms/d/1O_gs9BwmFJ5uZMPIXQyvN6AWzHVMBLDQkNflenpYuU8/edit

Zbog ograničenog broja takmičara, prijavljivanje će biti do četvrtka, 16. maja.

Požurite da se prijavite i obezbedite sebi mesto u kulinarskom Masterclass događaju. Dođite da se družimo, dobro zabavimo i savladamo to kuvanje kao pravi profesionalci.

Svi takmičari će dobiti i poklon pakete u kojima će se naći proizvodi sponzora događaja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs