L'Oréal planeta lepote

L'Oréal, svetski lider u kozmetičkoj industriji, odabrao je potpuno nesvakidašnji način da u Srbiji predstavi vodeće trendove, nova dostignuća i ono najbolje iz sfere nege i lepote
Događaji 04.07.2013. - 11:40h

Mirisna polja Provanse, raskošni bulevari Pariza, ulice Njujorka koje nikada ne spavaju, blagodeti ulja sa Dalekog istoka, čari tropskih mora i magični svet boja, samo su neki od predela koje su posetioci jedinstvene Beauty planete bili u prilici da otkriju tokom prve nedelje jula u Beogradu. L'Oréal, svetski lider u kozmetičkoj industriji, odabrao je potpuno nesvakidašnji način da u Srbiji predstavi vodeće trendove, nova dostignuća i ono najbolje iz sfere nege i lepote.

 

U prelepom ambijentu legata Milice Zorić i Rodoljuba Čolakovića, L'Oréal Paris, Maybelline, Garnier i Essie, predstavljeni su široki asortimani proizvoda, a posebna pažnja bila je usmerena na nove zvezde na našem tržištu - čuveni francuski brend Mixa i najnoviju Garnierovu Oliu - proizvod koji donosi revoluciju kada je u pitanju bojenje kose. Beauty planeta je tokom nedelju dana, u sklopu serije različitih događaja, ugostila L'Oréalove prijatelje - potrošače, medijske i poslovne partnere, koji su osim u proizvodima, prezentacijama i ovom neuobičajenom izložbenom prostoru, uživali i u druženju sa L'Oréal Balkan timom i ekspertima kompanije. Ovaj jedinstven koncept posetiocima je omogućio da na najbolji način otkriju veličanstven portfolio, nove karakteristike čuvenih brendova, ali i istorijat i razvoj kompanije.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...