Besplatna radionica za učenuke srednjih škola

Počele kreativne radionice za učenike u KCB

U Kulturnom centru Beograda počela je rad kreativna radionica za srednjoškolce u kojoj će se kroz različite tehnike crtanja upoznati sa aktuelnom savremenom vizuelnom umetnošću
Događaji 03.07.2013. - 17:41h

Kulturni centar Beograda i udruženje Artedukacija organizovali su program rada kreativne radionice za srednjoškolce od do 18 godina u kojoj će se kroz različite tehnike crtanja upoznati sa aktuelnom savremenom vizuelnom umetnošću.

 

Kako je najavio KCB, radionica ima unapred utvrđeni program po danima, sastoji se od kratkih predavanja i praktičnog rada. Na kraju radionice 11. jula biće organizovana i izložba radova učesnika.

 

Program, čiji je cilj upoznavanje sa aktuelnom savremenom vizuelnom umetnošću i razvoj kreativnosti je besplatan, a sav neophodan materijal je obezbeđen.

 

U kreativnoj atmosferi radionice srednjoškolci će interesantnim tehnikama crtanja: velikim zajedničkim crtežom, crtanjem na majicama, fotografijama, kratkim video formama istraživati na koje je sve načine moguće iskazati mišljenja, stavove i emocije jezikom savremene umetnosti

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...