Spektakl na Petrovaradinskoj tvrđavi

Otvaranje Exit-a uz Nila Rodžersa i Šik

Otvaranje ovogodišnjeg Exit-a, 10. jula, obeležiće jedno od najznačajnijih imena u istoriji savremene muzike i za mnoge najveći producent svih vremena, Nil Rodžers koji će na početku R:Evolucije na Petrovaradinskoj tvrđavi nastupiti sa svojim bendom Šik
Događaji
12:56h Autor:
Otvaranje Exit-a uz Nila Rodžersa i Šik

Otvaranje ovogodišnjeg Exit-a, 10. jula, obeležiće jedno od najznačajnijih imena u istoriji savremene muzike i za mnoge najveći producent svih vremena, Nil Rodžers (Nile Rodgers) koji će na početku R:Evolucije na Petrovaradinskoj tvrđavi nastupiti sa svojim bendom Šik (Chic). Rodžers je među onima koji su najviše uticali na tokove razvoja popularne muzike. Kao producent, kompozitor i gitarista stoji iza najvećih uspeha, singlova i albuma muzičara kao što su Dejvid Bouvi (David Bowie) i Duran Duran, zatim Madone. Stoji i iza najnovijih hitova elektronskog dua Daft Punk - Get Lucky i Lose Yourself to Dance, a radio je i sa duoom Čase & Status i di-džejevima Avici i Felix da Housecat. Na listi njegovih saradnika su i Erik Klepton, Robert Plant, Dajana Ros i drugi.

Promo cena za otvaranje festivala iznosi 1.000 dinara, za one koji do sada nisu obezbedili komplet ulaznica, a sve u cilju približavanja Exit-a svim građanima Novog Sada i Srbije. Celokupan prihod od prodaje ulaznica za otvaranje festivala biće namenjen obnovi i promociji turističkih kapaciteta Petrovaradinske tvrđave. Exit se održava od 10. do 14. jula.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs