Rezervišite na vreme

Najpovoljnije iz Rubicon travela: Letovanje u Grčkoj, Turskoj, Srbiji i regionu

Pored Grčke i Turske, Rubicon ima odlične ponude i za srpske i slovenačke banje, a sve možete platiti i na rate

Destinacije
11:30h Autor:
Najpovoljnije iz Rubicon travela: Letovanje u Grčkoj, Turskoj, Srbiji i regionu
Foto: Promo

Rubicon travel je beogradska turistička agencija sa Voždovca, smeštena u ulici Vojvode Stepe 146. Ima ima poslovne ugovore sa većinom hotela u Srbiji i regiji, a naročito sa dobrim hotelima u Grčkoj kako na kopnu tako i na grčkim ostrvima. Za svaki upit imamo mogućnosti da iz više izvora pronađemo, uporedimo cene i ponudimo našem klijentu najpovoljniju cenu putovanja ili smeštaja.

Prilikom odabira smeštaja i destinacije klijent prima optimalniju ponudu za aranžman, putovanje i smeštaj. Moguće je u agenciji plaćanje na rate-odloženo deponovanjem čekovima. Organizujemo raznovrsne jednodnevne izlete po Srbiji, (apartmni i smeštaj na Zlatiboru, apartmani i smeštaj na Kopaoniku, kao i smeštaj u hotelima i apartmanima u banjama Srbije.

Nudimo različita višednevna putovanja u vidu kulturnog, gastronomskog, vinskog ili kombinovanog turizma po Srbiji, Makedoniji (Ohrid), Albaniji, kao i obilazak srpskih svetinja na Kosovu i Metohiji. Organizujemo autobuske ture po Srbiji sa posetom, boravkom (noćenjem) i razgledanjem Bosne i Hercegovine (Mostar, Sarajevo), Republici Srpskoj (Trebinje, Banja Luka) , Crnoj Gori (Budva, Herceg Novi, Podgorica, Cetinje) i Hrvatskoj (Dubrovnik, Plitvice i Zagreb). Slovenija sa boravkom i obilaskom jezera Bled i Bohinj, Ljubljane, Postojnea i primorskih mesta (Portorož i Piran).

foto: Promo

Rubicon travel nudi posebne i povoljne cene sa popustima za decu za slovenačke banje (terme Čatež, Laško, Olimia, Krka, Radenci, Topolšica, Rimske terme, sa smeštajem u obližnjim kućama sa apartmanima, hotelima sa 3 ili sa 4 zvezde sa uključenom ili bez posetom wellnesa. Postoje popusti za porodice sa decom i za duži boravak od 5 noći.

U ponudi su Vrnjačka Banja, Soko Banja i Niška Banja. Rubicon travel je agencija koja organizuje smeštaj, prevoz i plaćanje sa vaučerima za odmor u Srbiji - obratite se agenciji Rubicon i ljubazne službenice će vam olakšati sav posao oko nabavljanja vaučera za odmor u Srbiji.

Povoljne cene mogu se naći za smeštaj u apartmanima ili hotelima domaćih banja Vrdnik, Vrujci i Kanjiža.

U Grčkoj nudimo super ponudu aranžmana sa povoljnijim cenama za apartmane sa 4 ili 5 ležajeva, odnosno apartmane i vile sa dve ili 3 spavaće sobe. U ponudi se nalaze i samostalne vile sa bazenom na Sitoniji ili mestima Nea Vrasna, Asprovalta, Stavros i Olimpijada. Ako želite mirno mesto za odmor u Grčkoj, preporučujemo ostrvo Tasos. Nikiti, Metamorfozis, Vurvuru, Toroni, Neos Marmaras i Sarti. Na Halkidikiju treba posetiti Kaliteu, Afitos, Kriopigi i Polihrono, dok su mesta Pefkohori i Hanioti među najposećenjijim mestima i letovalištima u Grčkoj.

foto: Promo

Osim grčkih apartmana na obali mora na Halkidikiju, tj Sitoniji i na Kasandri, sa zapadne strane Halkidikija zanimljiva letovališta su mesta Lutra, Nea Skioni i Posidi. U Furki i Siviriju su najposeženiji jer su plaže su peščane i sa malo talasa. Najnoviji hoteli u Grčkoj sa povoljnim cenama hoteli koji imaju raznosvrstan sadržaj kao u Turskoj, a nalaze se u mestima Paralija, Plaka, Leptokarija i Nei Pori. Rubicon nudi najširi izbor aranžmana za grčka ostrva: hotele i apartmani na Rodosu, Karpatosu i Kritu. Postoje posebni program posete grčkih ostrva Santorini, Tira i Mikonos, koji može biti u obliku krstarenja Mediteranom, letovanje na jonskim ostrvima odnosno za ostrva Krf, Zakintos, Kefalonija i Lefkada, naročito za hotele, studija za dve osobe i apartmane za porodice ili više osoba, smeštene pored mora i plaže.

Turska je vrlo atraktivna i jeftina za letovanje i sa čarter letovima I smeštajem u dobrim hotelima sa ponudom raznovrsne hrane do all inclusive ponudom izuzetno luksuznih hotela u Turskoj.

foto: Promo

Najatraktivnija turistička mesta za letovanje u Turskoj su na Sredozemnom moru, Alanja- grad sa veličanstvenom citadelom i nekoliko velikihi lepih plaža, Antalija- velikim gradom sa dobrim šopingom u Turskoj, urbanism mestom, buticima i posebno noćnom zabavom, Side- miran gradić sa mnogobrojnim okolnim somenicima iz antičkog perioda, ali i uređenim plažama u Turskoj, pogodnim za porpdice sa malom decom (plitko more), Belek- tiho naselje smešteno u šumovitom delu, Kemer- niz sela i niz dugačkih plaža nudi mirno i spokojan boravak u Turskoj bez buke, Bodrum- koji se krasi antičkim spomenicima je gradić dobar za noćni život u Turskoj i Kušadasi i okolina - obiluju istorijskim spomenicima, sa dobrom dnevnu i večernjom zabavom, poznatom turskom gastronomijom, šopingom i velikim broj plaža koje su najpopularnije u Turskoj.

Rubicon Travel - Beograd, Vojvode Stepe 146.

Telefon: 011/41-41-511

www.rubicontravel.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs