prelepo

ZAVIRITE U ZELENU OAZU BIVŠE PRVE DAME ARGENTINE: vrt Džulijane Avade izgleda impresivno! (FOTO)

Supruga nekadašnjeg predsednika Argentine, Maurisija Makrija ima vrt za poželeti

Bašta
Autor:
ZAVIRITE U ZELENU OAZU BIVŠE PRVE DAME ARGENTINE: vrt Džulijane Avade izgleda impresivno! (FOTO)
Foto: Profimedia

Bivša prva dama Argentine Džulijana Avada (47), je tokom predsedničkog mandata svog supruga supruga Maurisija Makrija dobila je nadimak savremena Džeki Kenedi.

Punih sedam godina slovila je za jednu najbolje odevenih, ali i najlepših prvih dama na planeti. Lepotica koja ima libanske i sirijske korene, privukla je veliku pažnju na Instagramu fotografijama svog impresivnog vrta.

Nakon odmora u Evropi s ćerkama Antoniom i Valentinom i suprugom, bivšim argentinskim predjednikom Mauriijom Makrijem, Džulijana se posvetila se uređenju bašte , a sudeći po slikama nesumnjivo je da uživa u tome.

Ona je pokazala svoju zelenu oazu prepunu različitih voćki, sezonskog povrća i aromatičnih biljaka.

"Hvala svima onima koji su me naučili brizi o zemlji, biljkama i najboljem povezivanju s prirodom koju tako volim', napisala je 47-godišnja Argentinka u jednoj od svojih mnogobrojnih zelenih objava na Instagramu.

Isto tako, ove godine veću je pažnju posvetila ekologiji, u svoj impresivan vrt uvrstivši komposter kojim dobiva organsko gnojivo za svoje biljke.

2016. godine kada je njen suprug postao predsednikom Argentine, Avada je u predsedničkoj rezidenciji odlučila da napravi vrt uz pomoć Nacionalnog instituta za agrikulturu (Inta) i njihovog programa ProHuerta.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs