Astro prognoza

Dnevni horoskop za 23. januar: Onima kojima je posao na prvom mestu, biće povoljan dan!

Rak odlučan, Ovan ima potrebu za ljubavlju, Bik uživa u pažnji, Strelac izbegava stres, Vodolija zadovoljna u ljubavi

Lifestyle
11:14h Autor:

OVAN

Uspeli ste da rešite sve ono što vas je opterećivalo na poslovnom planu i sada se osećate mnogo bolje. Imate potrebu da sa voljenom osobom otvoreno porazgovarate o stvarima koje ste neko vreme držali u sebi. Problemi sa nogama.

BIK

Nije preterano povoljan dan za nova ulaganja, kredite, pozajmice ili bilo kakve finansijske promene i odluke. Prija vam pažnja koju dobijate od osobe koja već duže vreme pokušava da vam se približi. Posetite lekara radi kontrole.

BLIZANCI

Zadovoljni ste okolnostima koje imate na ovom polju. Ostvarili ste stabilnost kojoj ste težili i dobro se osećate zbog toga. Očekuje vas zanimljiv susret sa osobom do koje vam je iskreno stalo. Potrebno je da unosite više tečnosti.

RAK

Veoma ste odlučni i spremni ste da pokažete poslovne sposobnosti u najboljem svetlu. Želite unapređenje. Moguće je da ćete sa voljenom osobom ostvariti stabilnu situaciju. Spremni ste da dođete do odluka. Prijala bi vam masaža.

Neočekivane stvari koje psihopate rade uveče: Osobine koje ukazuju na ozbiljan poremećaj ličnosti!

LAV

U sebi imate mir, samopouzdanje i dobro se osećate. Pred vama je povoljan period da donesete neke važne odluke na ovom polju. Moguća je prolazna avantura ali današnji dan generalno nije povoljan za ljubav. Osetljivo vam je zdravlje.

DEVICA

Moguće je da ni sami niste sigurni u kom smeru biste trebali da krenete. Imate veliku dilemu po pitanju posla i karijere. Možete da očekujete pozitivnu situaciju sa voljenom osobom. Potrebno vam je više sna.

VAGA

Možete da se nadate ostvarenju pozitivnih promena na polju posla. Pred vama je veoma povoljan dan. Spontano dolazite do novog poznanstva koje vas vodi do emotivnog zbližavanja. Nervna napetost vas prati.

ŠKORPIJA

Čekate na novu šansu da se pozabavite bitnim poslovima. Spremni ste da se maksimalno posvetite poslu. Dopada vam se osoba sa kojom na prvi pogled nemate ništa zajedničko. Problemi sa tahikardijom su mogući.

STRELAC

Pred vama je prilika da se pozabavite nekim poslovima koje ste odavno trebali da završite. Sa voljenom osobom imate lepe trenutke tokom današnjeg dana. Ako ste slobodni, možete da očekujete flert. Izbegavajte stres.

Naučnici tvrde: Ako imate ovu boju očiju podložniji ste zimskoj depresiji!

JARAC

Moguće je da vam je stabilnost na poslovnom polju ugrožena na neki način i da vas to veoma opterećuje. Imate utisak da vam voljena osoba unosi pritisak u život. Niste spremni da se sasvim posvetite vezi. Moguća je glavobolja.

VODOLIJA

Ukoliko sarađujete sa osobom koja je rođena u zemljanom znaku, tokom današnjeg dana možete imati neke kočnice. Imate stabilan odnos sa voljenom osobom i zbog toga ste zadovoljni. Mogući su problemi sa kičmom.

RIBE

Povratak starog kolege vam budi nove ideje za posao. Obnavljanje starih kontakata bi moglo da bude jako korisno za vas. Očekuje vas susret sa osobom koja bi mogla da deluje pomalo distancirano. Nema problema sa zdravljem.

Zanimanja koja mogu da vas učine milionerom: Za neke vam diploma ne treba!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs