Fenomenalno rešenje

Recite zbogom suvom vazduhu u stanu!

Nije dovoljno samo provetriti prostoriju i staviti posudu s vodom

Lifestyle
10:18h Autor:
Recite zbogom suvom vazduhu u stanu!
Foto: Profimedia

Tokom zimskog perioda nema ništa lepše od uživanja u prijatnoj toploti svoga doma. Međutim, kako krene sezona grejanja javlja se i problem suvog vazduha.

Suv vazduh u stanu isušuje nosnu sluzokožu i usnu duplju podstičući tako razvoj virusa. U vreme kada su respiratorne infekcije najzastupljenije, to je poslednje što vam treba zar ne?

Postoji nekoliko dobro poznatih načina (provetravanje, posude sa vodom) koji pomažu podizanju nivoa vlažnosti u stanu, međutim često ni to nije dovoljno da reši ovaj problem.

foto: Profimedia

Kada sve druge metode zakažu tu je Daikin Ururu prečistač vazduha. Pored toga što efikasno uklanja alergene, bakterije i viruse Daikin Ururu prečistač vazduha ima integrisan rezervoar za vodu koji ovlažuje vazduh unutar prostorija sa maksimalno 600 ml/h. Voda iz rezervoara preko hidrauličnog točka dolazi do filtera, tako da uređaj izduvava u prostoriju prečišćen vazduh i pritom oslobađa vlagu koja je apsorbovana preko filtera. Uz to, uređaj nije potrebno instalirati, spreman je za upotrebu čim ga izvadite iz kutije.

Sa Daikin prečistačima za vazduh, mi vam obećavamo da će vazduh u prostoriji biti 3 puta čistiji, zdraviji i svežiji.

Više saznajte OVDE!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs