Svuda se uvlači

Kako da se rešite duvanskog dima posle slavskog ručka?

Metode koje su nam poznate zapravo samo pružaju privid da smo rešili problem

Lifestyle 03.01.2019. - 10:00h Autor: Promo
Foto: Promo

Sezona slava je u punom jeku. Mnogima je ovo omiljeni period godine jer je to vreme kada se na jednom mestu okupe porodica, rodbina i prijatelji. Međutim, koliko god volimo druženje sa najbližima, nikom ne prija da sedi u zadimljenoj i zagušljivoj prostoriji. Nakon odlaska gostiju, znate i sami koliko je teško osloboditi se neprijatnog mirisa duvanskog dima koji se uvlači u svaki deo vašeg doma.


Koliko ste samo puta bezuspešno pokušavali da neutrališete ovaj neprijatni miris? Provetravanje sobe, soda bikarbona, sirće samo su neki od načina kojima pokušavamo da se izborimo sa duvanskim dimom. Ipak, ove metode ne rešavaju problem, već ga samo maskiraju.


Međutim, sada postoji način da uživate u porodičnom okupljanju i slavskoj trpezi bez duvanskog dima i bojazni o čistoći vazduha koji udišete.

foto: Promo

Daikin Streamer prečistač vazduha eliminiše štetne čestice, prašinu, neprijatne mirise, bakterije, dlake kućnih ljubimaca, grinje i druge alergene i tako doprinosi stvaranju zdravog okruženja za vas i vašu porodicu. Pet slojeva filtracije garantuju da će vazduh u prostoriji biti 3 puta čistiji, zdraviji i svežiji.

 

Kada vam je puna kuća gostiju jednostavno prebacite uređaj na TURBO režim rada i za vrlo kratko vreme imate čist vazduh, bez duvanskog dima u prostoriji.

Zato prepustite borbu sa duvanskim dimom nama, a vi uživajte u slavskoj trpezi sa svojim najbližima.

 

Više saznajte OVDE!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...