Astro prognoza

Dnevni horoskop za 26. novembar: Na vidiku je nova ljubav!

Jarac donosi ispravne odluke, Bik flertuje, Vaga zna na čemu je, Rak srećan u ljubavi, Lav počinje ozbiljnu vezu

Lifestyle
10:45h Autor:

OVAN

Ukoliko budete nastavili da poklanjate svoje poverenje pogrešnim ljudima mogli biste da budete u problemu. Moguće je da niste zadovoljni slaganjem sa voljenom osobom i da priželjkujete da uvedete promene. Pad imuniteta.

BIK

Iskoristite svoju šansu da dokažete ambicije i sposobnosti koje imate. Sada je dobar trenutak da se maksimalno posvetite poslu. Očekuje vas zanimljiv flert sa osobom do koje vam je stalo. Bolovi u nogama su mogući.

BLIZANCI

Neophodna vam je podrška od strane nadređenih da biste rešili poslovne probleme koji su pred vama. Zauzmite se za svoje ciljeve. Ako želite promene na ljubavnom planu, važno je da preuzmete inicijativu. Zdravlje je dobro.

RAK

Moguće je da se pitate da li je ugrožena stabilnost vašeg radnog mesta i da na neki način sumnjate u poslovno okruženje. Uspećete da osvojite osobu koja vam se dopada duže vreme. Mogući problemi vezani za kašalj.

LAV

Ukoliko su pred vama neke poslovne odluke najbolje bi bilo da ih ne donosite danas većč da sačekate. Očekuje vas mogućnost za početak veze koja bi mogla da bude ozbiljna i da traje na duže staze. Mogući su problemi sa pritiskom.

DEVICA

Možete da očekujete potpunu stabilnost na polju posla. Pred vama je povoljan dan tokom kojeg će sve ići u vašu korist. Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete novo poznanstvo i flert. Povedite računa o ishrani.

VAGA

Moguće je potpisivanje nekog važnog ugovora koji vam na duže staze može doneti poslovni uspeh. Želite da razgraničite neke stvari u odnosu sa voljenom osobom. Veoma vam je važno da znate na čemu ste. Izbegavajte cigarete.

ŠKORPIJA

Finansijska situacija se stabilizuje kod vas. Možete da očekujete da čete ostvariti neki novi dogovor oko posla. Želite da sačuvate vašu vezu od tračeva i glasina koji vam dolaze sa svih strana. Povoljan je period za početak dijete.

STRELAC

Pokušajte da se držite rutinskih poslova i nemojte mnogo da rizikujete na poslovnom planu tokom današnjeg dana. Imate utisak da se dosta toga promenilo u vašoj emotivnoj vezi. Skloni ste depresiji i melanholiji.

JARAC

Slušajte svoju intuiciju i donećete ispravne poslovne odluke. Najvažnije je da verujete sebi i da slušate sebe. Nije povoljan dan za početak nove emotivne veze. Moguće je da ćete pogrešiti. Problemi sa nervnim sistemom.

VODOLIJA

Moguće je da se trudite da pridobijete podršku od strane nadređenih za vaše ideje. Pojavljuje se sve veća distanca između vas i bračnog partnera i često vam se čini da ćete se u nekom trenutku sasvim udaljiti. Prijala bi vam masaža.

RIBE

Nije povoljan dan ukoliko za rešavanje bilo kakve papirologije ili formalnosti, možete imati brojne komplikacije. Moguće je da vam se otvara prilika za paralelni flert sa osobom koja je zauzeta. Izbegavajte alkohol.

Mesečni horoskop za decembar 2018: Najbolje za kraj godine!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs