Astrologija otkriva

Šta nam donosi mladi Mesec u Biku: Od večeras vas čekaju velike promene!

Mladi Mesec u Biku 15. 5. 2018. nagoveštava novi svet. Iako je svaki mladi Mesec nosilac obilja, ovaj je poseban jer istog dana i Uran ulazi u znak Bika. Mladi Mesec predstavlja novi početak nakon mračnog životnog perioda. Sada je vreme za introspekciju i promenu životnih odluka

Lifestyle
Autor:
Foto: Shutterstock

Mladi Mesec u Biku daje nam vrlo stabilnu energiju koja će nam pomoći da maksimalno iskoristimo sve na čemu smo radili tokom godine. Posebno na poslovnom području. Uticaj ovog mladog Meseca traje do sledećeg, 13. juna, pa iskoristite to vreme za ostvarenje ciljeva.

 

Uran koji je 15. maja takođe ušao u Bika, planeta je novih mogućnosti i simbol slobode, zato će vam pomoći da pronašete nove perspektive.

 

Ovako će uticati na vas prema horoskopskom znaku:

 

Ovan

 

Sunce, Mesec, Merkur i Uran 15. maja biće u znaku Bika, a to ima veliki uticaj na vaše novčano stanje. Čekaju vas novčani dobici koje ćete uspeti da ostvarite uz pomoć energije mladog Meseca. Postavite sebi ciljeve koje ste uvek odlagali jer je sada vreme da ih ostvarite.

 

Bik

 

Znak Bika osećaće ovaj uticaj jače od ostalih znakova. Rešite se svih negativnih stvari u svom životu – bilo da je reč o nezadovoljavajućem poslu, lošoj vezi ili nečem trećem. Uran u znaku Bika daće vam potrebnu energiju i snagu.

 

Staro srpsko verovanje za privlačenje novca: Koliko zrna soli, toliko para u kući!

foto: Shutterstock

Blizanci

 

Ovaj period doneće vam značajne promene na području duhovnosti, intuicije i podsvesnog. Mladi Mesec daće vam emocionalnu stabilnost, pa ćete s lakoćom donositi dobre odluke. Ipak, pripazite da velike odluke donesete pre punog Meseca 29. maja.

 

Rak

 

Mladi Mesec i Uran u znaku Bika nadahnuće vas na velike stvari. Neće uticati samo na vaš lični rast, već će značajno uticati i na odnose s bližnjima.

 

Lav

 

Sada je pravo vreme za promenu karijere o kojoj ste razmišljali. Energija mladog Meseca može vas uznemiriti, ali negativne emocije će vremenom izbledeti. Ovo je ključan period za posao, zata ga iskoristite najbolje što možete.

 

Devica

 

Imaćete osećaj kao da se sve događa prebrzo, zbog čega ćete biti pomalo nesigurni. Ne brinite se i iskoristite prilike koje vam se pružaju. Promene koje vas čekaju biće pozitivne.

 

Karte koje nepogrešivo pogađaju budućnost: Šta vam predviđaju za maj 2018!

foto: Shutterstock

Vaga

 

Već neko vreme pokušavate da učinite određene promene na različitim područjima života. Nemojte biti preterano strogi prema sebi, izađite iz zone sigurnosti i svedočite čudima koja vas čekaju. Sada je vreme da istražujete kako biste pronašli sebe i svoj put. Zbog ove pozitivne energije moći ćete da menjate živote drugih.

 

Škorpija

 

Mladi Mesec nosi vam osećaj bliskosti s ljudima. Čak će vam se i relativno nova veza činiti jako ozbiljnom ili ćete produbiti odnos s partnerom. Pripremite se i na važne razgovore s bliskim ljudima. Svi odnosi tokom ovog perioda će ići nabolje.

 

Strelac

 

Promena je jedino što je stalno. Na poslovnom području očekujte pozitivne promene. Nije loše biti impulsivan, ali nemojte biti nepromišljeni. Iskoristite ovu snažnu energiju za stvaranje ravnoteže kako biste izbegli gubitak. Uran u Biku doneće vam povezanost s tehnologijom, ali i s vlastitim emocijama.

 

Najprepotentniji horoskopski znakovi: Misle da su popili svu pamet ovog sveta!

foto: Shutterstock

Jarac

 

15. maja Uran prelazi u peto polje, gde će ostati otprilike osam godina. To je vaše polje ljubavi, užitaka, dece i kreativnosti. Ovaj tranzit nosi razne promene, a na vama je da odlučite hoće li one biti pozitivne ili negativne. Budite oprezni!

 

Vodolija

 

Uran u znaku Bika mogao bi pred vas da stavi različite izazove, ali ćete ih s novootkrivenom energijom rešiti bez problema. Sada je vreme da zaboravite na rutinu i doživite nova iskustva.

 

Ribe

 

Vreme je za introspekciju, kao i retrospekciju. Osećaćete da ste pod pritiskom zbog kojeg ćete možda donositi i impulsivne odluke. Ostanite smireni i iskoristite pozitivnu energiju koja vas okružuje.

 

Izračunajte lični broj za 2018. i saznajte: Kome sledi boljitak, a ko mora da sačeka još malo!​​​​​​​

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs