Formula uživanja

Svaka žena mora sebi da priušti OVO: Tajna istinske sreće!

Ne dozvolite da život i njegovi čarobni trenuci samo prođu pored vas

Lifestyle
Autor:
Svaka žena mora sebi da priušti OVO: Tajna istinske sreće!
Foto: Shutterstock

Da li je položaj žene u današnje vreme teži nego što je bio ranije? Definitivno!

Današnje žene izborile su se za ravnopravnost na novim poljima, ali to u velikom broju slučajeva nije uključilo ravnopravnu raspodelu obaveza između muškaraca i žena. Kao da su se stvari nekako okrenule, pa su sada prava koja su žene dobile postale obaveza, uz sve ono što je i ranije bilo "ženska dužnost".

Tako danas jednoj prosečnoj ženi treba dan od 30 sati da bi završila sve svoje obaveze - posao, muž, deca, ručak, čišćenje kuće, pranje veša i sudova, poseta ili poziv roditeljima, odlazak u nabavku... Ko ne može da priušti pomoć u kući, neka mu je Bog u pomoći!

Nažalost, većina žena ne može da plati nekoga ko će bar povremeno umesto nje obaviti kućne poslove, ali pre nego što se izgubi u vrzinom kolu dosadne svakodnevice, postane ogorčena i nesrećna, svaka žena mora da stane i zapita se - gde sam JA u svemu tome?!

Da li će svet stati ako jedan dan ne usisam? Hoće li se kuća srušiti ako veš stoji nekoliko dana neispeglan? Hoće li deca biti srećnija ako je kuća “pod konac” ili ako im je majka srećna i zadovoljna?

Ako samo na trenutak razmislite, doći ćete do pravog odgovora. I što pre shvatite koliko je zapravo važno da priuštite sebi neko sitno zadovoljstvo, pre ćete postati nasmejana žena čije lice blista radošću, a ne iscrpljena "robinja" prašine, pajalice, usisivača i svakodnevnih obaveza.

foto: Shutterstock

Već danas pozovite drugaricu na trač partiju kao u dobra stara vremena, smejte se kao kada vam je jedina obaveza u životu bila da se dobro provedete! Probajte i odmah ćete shvatiti - ovo je tako dobar način da se opustite, a verovatno i ne slutite koliko će se i vaša prijateljica radovati što ste je bar jedan dan odvukli od gomile problema, rokova, uslova, obaveza...

Ne opterećujte se kuvanjem velikog ručka, fokus neka bude na odmoru i uživanju, a ne na višesatnom preznojavanju u kuhinji! Skuvajte omiljenu kafu, zasladite prelepe trenutke opuštanja divnim ukusima!

Odličan izbor je Plazma Plus - sa njom ne možete da pogrešite, jer teško da postoji osoba koja ne uživa u najlepšim zalogajima detinjstva! Sa ukusom lešnika, čokolade ili kapućina, odaberite sami, svi se odlično slažu uz toplu kaficu i sočan trač, a uz to su i obogaćeni zdravim sastojcima!

Još uvek čekate i premišljate se? Ne pravite grešku, požurite! Vreme brzo prolazi i dok trepnete mogli biste već da se kajete što ste pustili da ovako čarobni trenuci prođu pored vas...

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs