Nijansa koja vam najbolje pristaje

Horoskop određuje vašu savršenu boju: Za Ribu je idealna morsko plava, za Lava zlatna

Škorpije su malo mračne, pa im odgovaraju boje tamnog vina i nezaobilazna crna, Bik voli belu i srebrnu, a Vaga tirkiznu boju
Lifestyle 27.11.2013. - 12:42h Autor: Blic
Foto: Shutterstock

Fatalna dama u crvenom, neodoljiv muškarac u crnom odelu ili možda ljubičastoj košulji - otkrijte koje su vaše idealne boje po horoskopskim znacima.

 

Ovan

 

Rođeni u znaku Ovna su ljudi od akcije i energije. Zato za njih nema bolje boje od crvene. Ova je boja njihove sudbine i donosi im moć. Počevši od bordo-crvene, preko svetle ili krv-crvene, pripadnici ovog znaka prosto blistaju noseći je na sebi. Boravak u crvenom ambijentu utiče da pozitivna energija i snaga Ovna još više dođu do izražaja.

 

Bik

 

Vaš znak je poznat po svojoj prizemljenosti i senzualnosti, pa su sve nijanse zemlje, počevši od braon, preko sive i zelene nešto u čemu se vi najbolje osećate. Pored toga vi volite i druge boje prirode, kao što je smaragdno ili trava-zelena, crvena i žuta. Ove boje pojačavaju vašu snagu.

 

Blizanci

 

Vaša boja je žuta. Ona je poznata po svojoj toploti i društvenosti, baš kao i vi. Žuta boja, takođe, podstiče postavljanje pitanja, plasiranje novih ideja i misaonu svetlost, koje su tako karakteristične za vašu radoznalu prirodu. Uz pomoć žute boje, sve ove vrline kao i beskrajno pozitivnu energiju vi delite sa ostatkom sveta.

 

Rak

 

Budući da vama vlada Mesec, vi se najmoćnije osećate kada nosite belu i srebrnu boju. S obzirom da Mesec utiče na plimu, vama savršeno odgovaraju i tirkizna, svetla, kao i modro- plava i nežno zelenkasta - sve boje mora i okeana. Ove boje vam pomažu da se osećate stabilno i štite vas od preteranog emtivnog naboja kom ste često skloni.

 

Lav

 

Vašim znakom upravlja Sunce, pa budite sigurni da se zlatna, žuta, narandžasta i crvena odlično uklapaju u vaš svet. One će vam pomoći da pokažete svoju blistavost i skrenete na sebe pažnju u svim situacijama. Pored toga, ovako ekstravagantne boje vam daju veliko samopouzdanje.

 

Devica

 

Budući da ste po prirodi praktični, vi dajete prednost i takvim bojama, koje su lako uklopljive i ne previše napadne, kao što je bež, braon ili neke slične jesenje nijanse. Ove prirodne i neutralne boje su lako uklopljive u svim kombinacijama i za sve prilike. Pored toga, noseći ih, vi se osećate radosno, zdravo i dobro organizovano, što se uklapa u vaš personaliti.

 

Vaga

 

Uz vašu romantičnu prirodu odlično idu nežne i pastelne boje. Svetlo roza, tirkizna kao i mint zelena vam donose pozitivnu energiju i uspostavljaju pravi balans između vaše muške i ženske strane. Ukoliko ove boje uvedete u svakodnevicu i neposredno okruženje, prosperiraćete u svim aspektima vašeg života.

 

Škorpija

 

Tajnoviti, pomalo mračni i misteriozni, vi prosto ne možete da odolite bojama tamnog vina, kao što su tamno ljubičasta, boja višnje i naravno, crna. Ipak, nosite ih samo u izuzetnim prilikama, kada želite da doprete do najskrivenijih delova vaše duše. One vam pomažu da u sebi pronađete snagu u situacijama kada mislite da je sve izgubljeno.

 

Strelac

 

Vi ste osoba avanturističkog duha, uvek spremna na izazove i željna pobede, a najviše vam pristaju tamno plava i ljubičasta. Naime, ovo su boje koje simbolizuju prostranstvo i inspirišu vas na putovanja u neistražene krajeve, kako naše planete, tako i vašeg uma. Smelo ih kombinujte sa oker, belom i crvenom.

 

Jarac

 

Ozbiljni i pouzdani, vi ste neko ko preferira braon, zemljane nijanse i jednostavnu, ali uz sve nosivu, crnu. Od samih početaka, ove boje simbolizuju tradicionalne, postojane stvari koje odolevaju testu vremena. Uvodeći ih u vašu svakodnevicu, unosite sigurnost, smirenost i osećaj da se kroz život krećete u dobrom pravcu.

 

Vodolija

 

Vaš znak je pod uticajem Urana, planete koja simboliše tehnologiju, iznenađenja i promene, pa zato nije ni čudo što je vaš prvi izbor intenzivna nijansa plave. Ona pomaže pri inspiraciji i oslobađa kreativnu energiju, bez mnogo truda i bespotrebne žrtve. Takođe, kada nosite ovu boju, bilo kao deo garderobe ili aksesoara, podstičete kreativnost kod drugih.

 

Ribe

 

Vi ste poznati kao sanjalice i mistici, pa vas privlači vas sve što je duboko, beskrajno i neuhvatljivo. Zbog toga, nije ni čudo što su vaš prvi izbor sve nijanse mora i okeana. Od morske pene, do rečnih dubina, izbor je na vama. Ove boje pomažu da vaši snovi postanu stvarnost.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

HoroskopBoje

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...