Posao iz snova

Rajska zemlja traži radnike: Plata 10.000 dolara mesečno, ne treba vam nikakva diploma! (FOTO)

Teško da ćete ikada naći bolju ponudu od ove

Lifestyle
14:24h Autor:
Rajska zemlja traži radnike: Plata 10.000 dolara mesečno, ne treba vam nikakva diploma! (FOTO)
Kankun, Meksiko, Foto: Shutterstock

Ako ste u potrazi za poslom, a naročito za dobro plaćenim, na kojem i ne morate previše da radite, na pravom ste mestu!

Naime, na portalu Kankun.com osvanuo je primamljiv oglas za posao - ovaj portal zapošljava novog radnika koji bi predstavljao i promovisao prelepi meksički grad Kankun, Rivijeru Maja i Jukatan, poluostrvo koje deli Meksički zaliv od Karipskog mora.

U pitanju su defnitivno tri veoma atraktivne turističke destinacije u Južnoj Americi, a plata novog predstavnika bila bi 10.000 dolara mesečno!

Ono što se od kandidata zahteva jeste da ostanu u Kankunu 6 meseci (za to vreme će zaraditi 60 hiljada dolara!), a ono što je najzanimljivije jeste to što vam ne treba ni diploma, niti iskustvo u ovom poslu - samo pasoš i dobra volja!

Takođe, treba da budete "društveni, autentični i dinamični", kako navode u oglasu, i spremni da na originalan način predstavljate Kankun. To uključuje pisanje o putovanjima, dokumentovanje iskustava u Kankunu kroz video snimke i pravljenje što više lepih fotografija.

Ovako živi Srpkinja na Bliskom Istoku: Dobra plata i posao iz snova!

Dakle, trebalo bi da vam je pisanje i pričanje na engleskom i španskom jeziku na prilično dobrom nivou.

Sve u svemu, bili biste plaćeni da energično zaronite u zanimljivu kulturu Kankuna i prikažete sve njegove lepote, kako bi se turizam u ovom gradu dodatno razvijao.

To podrazumeva da boravite u hotelima, ručate u restoranima, plivate sa ajkulama i istražujete džunglu. U Kankunu bi trebalo da budete od marta do avgusta 2018.

Prilikom prijave, treba da snimite kratak video u trajanju od jednog minuta, gde ćete objasniti zašto ste baš vi najbolja osoba za ovaj posao i "aploudujete" snimak na sajt Cancun.com najkasnije do 17. decembra, gde će svi ljudi moći da glasaju.

Savršen muž i zlatna deca nisu dovoljni: Bez ovoga, nema sreće ni za jednu ženu!

A post shared by Rob (@robert.saskey) on

Nakon 25. decembra, najboljih 100 koje sajt odabere snimaće još jedan video, a nakon toga će petoro odabranih biti ugošćeni u Kankunu, gde će prisustvovati intervjuu u trajanju od 4 dana. Da, dobro ste pročitali - 4 dana!

Poslednjeg dana januara, sajt će objaviti ko je dobio posao.

Dakle, ako nemate posao ili ste umorni od njega i želite novi - probajte, nemate šta ni da izgubite!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs