Korisni rituali

Večeras idite sat vremena ranije na spavanje: Evo šta vam donosi veče punog Meseca!

Noć u kojoj očekujemo pun Mesec u Biku, 4. novembra 2017. godine, stimulisaće i našu maštu i našu intuiciju

Lifestyle
19:10h Autor:
Foto: Shutterstock

Kako postići harmoniju ega i emocija, posla i doma, onoga što želimo i onoga što nam je zaista potrebno? To je ono čemu nas uči svaki pun Mesec, noć u kojem se Sunce nađe u opoziciji s Mesecom i osvetli sve suprotstavljene sile u našem životu, piše Lovesensa.

 

Svi naši instinkti, sve naše emocije dostižu vrhunac s punim Mesecom i potrebna nam je uvek emocionalna snaga i intuicija da prevaziđemo izazove.

Takva je i noć u kojoj očekujemo pun Mesec u Biku, 4. novembra 2017. godine, koji će stimulisati i našu maštu i našu intuiciju. Sunce se poravnava sa glavnom zvezdom Južnog Krsta pa nas ova veza sa spiritualnim Neptunom uvodi u posebno romantično stanje.


Zaštitite se od uroka jednom zauvek: Drevni ritual čuva vas od svakog zla!

foto: Profimedia

Imamo želju za povlačenjem, za dubokim odmorom, za specijalnom udobnošću. Večeras je trenutak da izvučete svoje najlepše prekrivače, da odaberete svilene jastučnice i ukrasite svoju spavaću sobu diskretnim svetlom. Ugasite plave ekrane, ako je moguće, čak, zaklonite i ugašene digitalne uređaje tako da se ne vide.

foto: Profimedia

Pustite neku nežnu ambijetalnu muziku. Prava je noć za aromaterapiju, odaberite novo eterično ulje koje će vas ugrejati i uspavati.

 

Postarajte se da u krevet odete bar jedan sat pre uobičajenog vremena, iako ne planirate da zaspite odmah. Posvetite se knjizi, a ako ste s partnerom, čitajte jedno drugom naglas.

 

Kad vas pogodi nesreća, bolest, gubitak voljenih: Evo kako da izbacite negativnu energiju iz doma!

foto: Shutterstock

Kombinovani uticaj spiritualnog punog Meseca i veoma srećno aspektovane Venere znači da ćete moći da se povežete na dubokom, duhovnom nivou sa svojim partnerom i svim bližnjim osobama. Takođe, sad je i pravo vreme za zaljubljivanje i pronalazak srodne duše.

 

Ovo je odlično vreme za meditaciju, očekujte lucidne snove pod spiritualnom zaštitom neba.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...