Potpuna pomama

Sve više žena želi da izgleda kao ona: Ovo je najpopularnija plastična operacija!

Nikada ranije mi žene nisu dolazile inspirisane njenim licem, a od leta 2016. godine imam barem jedan takav zahvat nedeljno, rekao je plastični hirurg

Lifestyle
22:15h Autor:
Sve više žena želi da izgleda kao ona: Ovo je najpopularnija plastična operacija!
Foto: Reuters / Joshua Roberts

Doktor Norman Rou primetio je da je čak oko 50 odsto klijentkinja od prošlog leta tražilo zahvat koji je on nazvao "Ivanka": radi se o operaciji kojom žene žele da izgledaju što sličnije Ivanki Tramp, ćerki američkog predsednika Donalda Trampa. Naglašene jagodice, tanak nos i velike oči postali su poželjni otkako je prošle godine započela kampanja za predsednika SAD-a i 35-godišnja Ivanka se našla u fokusu s ostatkom porodice.

"Nikada ranije mi žene nisu dolazile inspirisane njenim licem, a od leta 2016. godine imam barem jedan takav zahvat nedeljno."

Ivanka Tramp poput Brižit Bardo: U Belu kuću uvela smeli trend! (FOTO)

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

Takav izgled može da se postigne na dva načina: neinvazivnim zahvatima kao što su privremeni fileri i botoks ili, pak, onim trajnijim – implantantima i rinoplastikom. U zavisnosti od toga koliko su ozbiljne oko transformacije, pacijentkinje koje žele da što više liče na prvu ćerku moraće da izdvoje pozamašnu svotu: za privremenu promenu izgleda od 2.500 do 4.500 dolara, a za onu trajniju od 30 do 40 hiljada dolara.

Karijera joj propala zbog plastičnih operacija: Slavnu glumicu više niko neće! (FOTO)

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

"Možda im se sviđa samo njen izgled, ali na deo njih sigurno utiče i to što je Ivanka samouverena, moćna žena koja je deo predsedničke porodice. Verovatno žele da budu poput nje, barem podsvesno", izjavio je plastični hirurg i dodao da su zahtevi za "Ivanka look-om" sada podjednako česti kao i oni kojima žene žele da izgledaju poput Kajli Džener.

Nekada prirodne lepotice, sada nakaze: Najgore plastične operacije poznatih! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs