Potpuno istinito

Krajnje je vreme da obratite pažnju na bitne stvari u životu: Ovo će vam otvoriti oči!

Nakon ove mudre priče shvatićete da li ste fokusirani na prave stvari u životu, ili pak niste

Lifestyle 02.09.2017. - 21:34h Autor: opanak.rs
Foto: Shutterstock

Pravilan fokus je vrlo bitan za srećan i ispunjen život kom svi težimo. Mnogi se čitav život zavaravaju da su srećni trudeći se da život ispune ljudima pored sebe i neprestano se zavaravajući da baš to žele u svom životu.

 

Ova mudra priča otvoriće vam oči i dokazati da li ste fokusirani na prave stvari u životu, ili pak niste. Pažljivo je pročitajte i protumačite.

 

Jednoga dana profesor je ušao u učionicu i rekao studentima da se pripreme za test iznenađenja. Studenti su čekali nervozno za svojim stolovima da započnu test. Profesor je podelio papire i rekao im da okrenu list i da mogu početi sa radom.

 

Ono što kažete o drugima, mnogo govori o vama: Mudra priča koja će vas promeniti!

foto: Shutterstock

Na opšte iznenađenje svih, kada su okrenuli list nije bilo pitanja već samo jedna crna tačka na sredini lista. Kada je video njihov izraz lica rekao im je sledeće:

 

"Hoću da svi napišete šta vidite!"

 

Zbunjeni studenti su počeli da pišu svoje odgovore. Na kraju časa profesor je uzeo papire i naglas počeo da čita odgovore pred svim studentima. Svi studenti bez izuzetka su opisivali crnu tačku i njen položaj na papiru. Nakon što je pročitao sve radove profesor se obratio studentima:

 

"Niko neće dobiti ocenu na ovom testu. Samo želim da razmislite o nečemu. Niko nije pisao o beloj pozadini papira. I svi vi ste se fokusirali na crnu tačku, a isto to se dešava i u vašim životima. Imamo beli papir koji posmatramo i možemo da uživamo, ali mi se stalno fokusiramo na crne tačke.

 

Crne tačke su jako male kada se porede sa drugim stvarima u našem životu, ali ipak one su te koje najviše okupiraju našu pažnju i zagađuju naš um.

Sklonite pogled sa crnih tačaka u vašem životu, uživajte u blagoslovima u svakom trenutku koje vam je život dao."

 

Kako da sredite život tokom vladavine Device: 3 stvari koje treba uraditi do 22. septembra!

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...